• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 1104896

Premium. Молочна каша "3 злаки з малиною і мелісою, збагачена пребиотиками", 6 мес+ 200 р.

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Молочна каша Bebi Premium 3 злаки з малиною і мелісою рекомендується для діток старше 6 місяців. Каша збагачена вітамінами і мінералами, а також пребиотиками. Одна упаковка розрахована на 6-7 порцій. Каша містить 3 поживні злаки(овес, рис, кукурудзу), які допомагають зберігати почуття ситості і бадьорості довгий час і сприяють спокійному сну.

Збалансований склад каші включає малину і екстракт меліси, ідеально підходить для розвитку смакових сприйнять дитини. Малина сприяє захисту імунітету малюка, профілактиці сезонних інфекційних захворювань, покращує апетит, позитивно впливає на травну систему. Багата пектином і клітковиною, вітамінами С і Р, провітаміном А і фолієвою кислотою. Знеболює, здатна знімати жар, відмінний засіб для лікування і профілактики застуди. Мелисса має легкий заспокійливий ефект. Каша містить природний пребиотик - інулін, який сприяє зміцненню імунітету, підтримці і формуванню нормальної мікрофлори кишечника, а також збільшує всмоктування кальцію, необхідного для зміцнення кісткової системи дитини.

Молочна каша Bebi Premium містить тільки спеціальне "дитяче молоко", адаптоване для кращого засвоєння організмом малюка. Поліпшений комплекс вітамінів і мінералів дуже корисний для здоров'я малюка. Смачне, якісне і зручне блюдо у кінці активного дня. У каші містяться вітаміни А, В, З і D, мінерали, цинк, йод. Цинк, вітаміни С і А - мікронутрієнти, необхідні для правильної роботи імунної системи і розвитку мозку. Йод потрібний для нормального функціонування щитовидної залози. Вітаміни групи В позитивно впливають на центральну нервову систему і займають вагоме місце в обміні речовин. Кальцій і вітамін D корисні для зростання кісток, зубів і профілактики рахіту.

При створенні продукції Bebi не використовуються генетично модифіковані інгредієнти, штучні ароматизатори, барвники і консерванти.

Склад: сухе молоко 33%, вівсяна крупа 29%, рисове борошно 15%, цукор, пюре малини 6%(цукор, м'якуш малини, крохмаль, пектин), кукурудзяне борошно 4%, пребиотический комплекс Beneo Prebiotic(олигофруктоза, 3% інуліну), вітаміни(ретинила ацетат, холекальциферол, Токоферолу ацетат, тіамін гидрохлорид, рибофлавін, піридоксин гидрохлорид, аскорбінова кислота, D- пантотенат кальцій, фолієва кислота, нікотинамід, фитоменадион, цианокобаламин, D- біотваней) і мінеральних речовин(залоза дифосфат, калію йодид, цинку сульфат, карбонат кальцію), екстракт меліси 0,2 %.

Спосіб приготування і зберігання читайте на упаковці продукту.

Характеристики
Вид каші: Мультизлакова
Тип: молочна
Вік: 6 + m.
Вага: 200 g.
Країна реєстрації бренду: Словенія

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари