• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 00-03426

Набор для дослідження Еколампа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Набор для дослідження від 4M Еколампа дозволяє зібрати лампочку, яка працює за допомогою перетворення енергії. У комплекті є необхідні деталі і детальна інструкція з цікавими фактами.
Набор для наукових досліджень серії Green Science підійде дітям від 5 років для зайняття будинку, в центрах розвитку, школах, у тому числі за освітньою методикою STEAM(практичний підхід доступного освоєння наук).
Комплект для розвитку познайомить з основами фізики, екології, зеленої енергії. Допоможе розвинути спостережливість, винахідливість, уява, мислення, креативність, упевненість у своїх здібностях. Можливо саме такий набір для розвитку зацікавить дитину подальшим вивченням наук.
Комплектація
Трансмісія, кришка для дротів, кріплення для пляшки(ліва частина), кріплення для пляшки(права частина), кришка двигуна, мотор, шарнір ручки, кришка лампочки, світлодіодна лампочка, ручка, цвях, малий гвинт, гвинт з шайбою. Також потрібні: порожня 1-літрова пляшка і невелика хрестова викрутка.
Як це працює
Експерименти вченого Майкла Фарадея з електрикою і магнітами в 1800-х роках привели його до винаходу електродвигуна.
Переміщаючи магніт усередині дротяної котушки(чи котушку відносно магніта), можна генерувати струм. У іграшковому електродвигуні, який є в цьому комплекті, дріт намотаний навколо центральної осі. Усередині мотора є магніти. При обертанні за допомогою кривошипа або шківа центральної осі магніти створюють в дротяній котушці струм, досить сильний, щоб запалити світлодіодну лампу. Він безперешкодно передається в зовнішній ланцюг за допомогою комутатора і щітки, що контактує з віссю, що обертається, без дротів, що заплутуються. Це явище ми називаємо електромагнітною індукцією, і на нім заснована робота цього генератора. Хоча сучасні генератори набагато потужніші, ніж створені Фарадеем, принцип роботи у них такий же, як і у цього комплекту.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари