• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 800143

Іграшка розвиває "Шкільний автобус"(у коробці) (4810344077080)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Іграшка розвиває "Шкільний автобус"(у коробці) - це ще одна новинка від фабрики "Полісся", спрямована на навчання малюків.
Автобус виконаний з якісного пластика, має яскравий дизайн і округлу форму деталей. Поставляється в яскравій коробці.
Конструкція автобуса припускає наявність місць для пасажирів: котеняти, каченяти і цуценяти. Тварин можна міняти місцями.
Для того, щоб іграшка почала рух, треба натиснути на фігурку на передньому сидінні. Малюк почує звук запалення, лобове скло машинки засвітиться, почнеться програвання мелодій, і автобус поїде.
Коли іграшка рухається, тварини танцюють. Якщо перед автобусом виникне перешкода, він самостійно розгорнеться і поїде в інший бік.
Конструкція автобуса припускає наявність додаткових озвучених елементів для гри. Елемент у вигляді ключика імітує звук запалення при повороті. Елемент у вигляді кнопки імітує звук сигналу автомобіля. А елемент у вигляді важеля імітує звук гальма.
Іграшка стане відмінним подарунком для малюка від 12 місяців.
Працює від 4-х батарей типу 1.5V AA.
Батареї в комплект НЕ входять.
Характеристики
Вага: шт
Країна реєстрації бренду: Польща

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари