• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 594877

Ножиці універсальні BEAUTY & CARE 11 TYPE 3, 21 мм рожеві(594877)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Чудовим помічником у відході за своїми руками для кожної людини зуміють стати універсальні ножиці моделі SBC - 11/3, розроблені передовою командою досвідчених експертів Staleks. Вони прекрасно підходять для особистого використання в домашніх умовах.

Аксесуар має прямі різальні кромки, заточені ручним способом на алмазному крузі, завдяки чому вони зберігають свою первозданну гостроту і не втрачають високий рівень функціональності упродовж тривалого періоду часу, не потребуючи повторній очинке. Тонкі гострі кінчики ножиць зручні для видалення принігтьової кутикули.

Інструмент Staleks SBC - 11/3 є зручним і простим у використанні, оптимальний розмір ручок забезпечує комфортний робочий процес.

Ножиці виготовлені з нержавіючої, високоякісної сталі, стійкої до корозії. Додаткову міцність ножицям прийде обробка в спеціальній печі.

Професійне ручне заточування манікюрного інструменту виконується кваліфікованими майстрами Staleks. Головною особливістю заточування ножиць служить відстань, що залишається між кромками. Саме це забезпечує точність зрізування шкірки, не зажовуючи її.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари