• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 23084

BabyBjorn. Сумка-кенгуру Baby Carrier Original Темно-сіра(23084)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Класична модель, в основі якої лежить дизайн нашого першого рюкзака-кенгуру. Цей простий у використанні виріб невеликого розміру, який чудово підходить для носіння немовлят. Декілька застібок і прості регулювання забезпечують безпеку і комфорт. Підходить для дітей з народження.

Невеликий і простий у використанні
Для новонароджених потрібно фізичну близькість з батьками - і вдень, і вночі. Чудовим рішенням є рюкзак-кенгуру Original. Його можна як надіти, так і зняти без сторонньої допомоги. Це особливо зручно, коли вимагається укласти дитину спати. Якщо дитина заснула в рюкзаку-кенгуру, досить розстебнути бічні застібки, щоб відкрити передню частину. Немає необхідності будити малюка.

Дизайн рюкзака-кенгуру Original заснований на класичній моделі 1973 роки, вподобаною мільйонам дітей і батьків, які щодня могли насолоджуватися прекрасним почуттям близькості.
Ідеальне рішення для новонароджених. Коригування розміру дозволяє адаптувати рюкзак за розміром.

Вік: від народження(3.5 кг/53 см) до 11 кг

Вертикальне положення
Рюкзак-кенгуру Original може використовуватися для дітей з самого народження і регулюється відповідно до анатомічних особливостей зростаючої дитини. У вертикальному положенні забезпечується хороший доступ повітря, і, в той же час, можна стежити за диханням малюка.

Вільне положення рук і ніг
Знаходячись в рюкзаку-кенгуру Original, дитина може вільно рухати руками і ногами, що стимулює розвиток м'язів, моторики і рівноваги.

Підтримка для голови
Уявіть, що вага вашої голови складає третину ваги усього тіла! Саме так йде справа у новонароджених. Упродовж перших п'яти місяців життя маленькі діти не можуть самостійно утримувати голову. Також, як і інші рюкзаки-кенгуру Baby Bjorn, ця модель регулюється, забезпечуючи необхідну підтримку для голови і шиї дитини.

Необхідна близькість і контакт
Рюкзак-кенгуру Original забезпечує необхідний тілесний контакт, допомагаючи сформувати міцний емоційний зв'язок з дитиною. Ви носите вашого новонародженого малюка у себе на грудях, лицем до себе і близько до серця. Відчуваючи тепло вашого тіла, а також знайомі звуки серцебиття і голосу, дитина заспокоюється і почуває себе в затишку. В той же час, ви вчитеся краще розуміти потреби своєї дитини.

Комфорт і безпека в лічені секунди
Досить зафіксувати декілька застібок, щоб забезпечити комфорт і безпеку малюка, що знаходиться в рюкзаку-кенгуру Original. Кольорові застібки і клацання при фіксації допомагають правильно пристебнути дитину. Рюкзак-кенгуру легко регулюється - це особливо зручно, коли подружжя ділить свої обов'язки один з одним.

Альтернативне положення особою вперед
Упродовж перших п'яти місяців рекомендується носити дитину лицем до себе. Коли шия, спина і ноги дитини досить зміцніють, його можна саджати як лицем до себе, так і особою вперед. Багатьом дітям цього віку дуже подобається пізнавати світ, почуваючи себе у безпеці і маму або папу за спиною.

Розроблено за участю педіатрів
Цей виріб розроблений в тісній співпраці з провідними педіатрами, дитячими психологами і акушерами. Усі використовувані в цьому виробі текстильні матеріали приємні для дитячої шкіри і безпечні для жування і смоктання. Вони відповідають вимогам стандарту Oeko - Tex® 100, клас I і не містять небезпечних речовин або алергенів.

Відхід за рюкзаком
Машинне прання при температурі 40°C. Стирати окремо від інших речей м'яким пральним засобом без вибілювача. Рекомендуємо використати пральну сумку.

Росте з дитиною
Коригування розміру дозволяє адаптувати рюкзак-кенгуру Original для потреб вашої зростаючої дитини.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари