• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 8077

Кетчуп органічний 560 г(3700477609290)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Priméal - це історія про прекрасний органічний бренд, який був створений від досконалої людини, продукту, території і розроблений, роблячи ставку на різноманітність.
Priméal є органічним еталоном брендів сухих продуктових продуктів, що продаються в органічних магазинах, які пропонують широкий асортимент солоних і солодких продуктів.
Двадцять п'ять років тому органічний бренд Priméal зробив вибір рослин, вибір, обумовлений необхідним перерозподілом між білками тварин і овочів і порятунком ресурсів планети.
Вірний своїм цінностям, які зробили його основним органічним брендом при купівлі органічних продуктів, Priméal підтримував із самого початку стійке органічне сільське господарство, шанобливе ставлення до людини і довкілля.

Склад: томатна паста(73%), тростинний цукор *, оцет *, морська сіль, спеції *, лук *
*З органічного сільського господарства

Органічний кетчуп Primeal - це поєднання стиглих органічних томатів і спецій, який не залишить байдужими любителів кетчупа завдяки своєму насиченому і збалансованому смаку. гарантовано містить цінний для людського організму лікопен, який є прекрасним антиоксидантом.

Він стане відмінним доповненням до Ваших улюблених блюд. З органічним кетчупом Ви можете різноманітити смак блюд на грилі, м'яса, макаронів, рису, картоплі фрі і інших блюд.

Важлива інформація: Можлива індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого компонента продукту.

Характеристики
Тип: кетчуп
Вага: 342 г
Країна реєстрації бренду: Росія

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари