• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 102000070pink-M

Захист(роликові ковзани) TAKYpink- M(8592678087008)

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Tempish Taky - комплект з трьох пар різних видів захисту для ролерів, що забезпечує безпеку для основних зон тіла людини, де виникнення травм найбільш часте(окрім голови).

Набор складається із захисту запястий, наколінників і налокітників. Протектор зап'ястка має пластикове захисне прокладення. Внутрішня частина усього комплекту захисту виконана з м'якої, приємної на дотик тканини, яка добре вбирає вологу(піт).

Захист зап'ястка надійно кріпиться тоншим ремінцем на долоні і ширшим на руці ближче до ліктьової зони. Пластикова оболонка колінних і ліктьових частин дуже міцна і має ідеальну анатомічну форму, щоб забезпечити стабільне положення на кінцівках.

Текстурна зона протектора складається з трьох частин: перша прикріплена еластичним ремінцем над суглобом і рухається разом з ним. Друга розташована безпосередньо на стику і захищає його у разі удару. Третя закріплюється еластичним ременем під суглобом і має певну рухливість, щоб не сковувати спортсмена.

Через деякий час користувач перестає відчувати екіпіровку, оскільки вона пристосовується до рухів. Усі предмети забезпечені рукавом, який утримує екіпіровку в правильному положенні, навіть якщо фіксатори випадково розстебнуться, а також скидає тиск ременів на шкіру.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Китай

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари