• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: STEM02

Конструктор серії STEM - Механіка: колеса, осі і похилі площини(STEM02)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Мета STEM- освіти - Science(наука), Technology(технології), Engineering(інженерія), Mathematics(математика) - це надання учням необхідних умінь, знань і досвіду, для того, щоб мати можливість впоратися з технологічними викликами майбутнього.

Сучасні педагогічні теорії пропонують з'єднати вивчення інженерії з усіма іншими дисциплінами, починаючи з початкового рівня.

Серія DISCOVERING STEM(ВІДКРИВАЮЧИ STEM) пропонує практичні рішення усіх цих завдань освіти, допомагаючи учителеві залучити учнів до STEM- дисципліні веселим, захоплюючим і цікавим шляхом! Освітні набори також ідеальні в якості інструменту домашнього вивчення.

Цей конструктор дозволяє дізнатися, як колеса використовують тертя для легкого переміщення об'єктів і чим відрізняються великі і малі шини.

Дізнайтеся, як колеса використовують тертя для легкого переміщення об'єктів і чим відрізняються великі і малі шини.

З'ясуйте, як похилі площини можуть використовуватися для підняття тяжкості і як інша форма похилих площин - платформа - застосовується щодня. Набор складається з 112 деталей за допомогою яких можна побудувати 14 рухливих моделей таких як пускова платформа, двері з ручкой-крутилкой, трап літака, випробувальний стенд, що розщеплює клин.

Легку і зрозумілу інструкцію по створенню усіх моделей, а також посібник з вправами можна знайти в наборі або викачати з інтернет-сайту виробника.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари