• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 1124

Конверт теплий з овчини Natura антрацит(6541124 )

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Kaiser Конверт теплий з овчини Natura антрацит-конверт зимовий для дитини на натуральній овчині медико-сорт.

Kaiser Конверт теплий з овчини Natura антрацит -конверт для новонародженого на зиму. Унікальність конверта Кайзер Натура полягає в тому, що він утеплений натуральною, цілісною овчиною по усій довжині. Овчина використовується тільки спеціальна, медико-сорта(мінімальна обробка, не фарбується і не обробляється хімією). Конверти Кайзер робляться в Німеччині. Добротна річ, яка прослужить вам довго.

  • Теплий конверт Natura, це універсальний конверт, який підходить для усіх колясок, виготовлений з натуральної медичної овчини.
  • Прогулочний органічний конверт Natura виготовлений з натуральних матеріалів, усередині 100% високої якості натуральна овчина медика сорт.
  • Завдяки м'якості, терморегуляції, здібності поглинати піт і випаруються, овчина найідеальніший матеріал для ваших дітей.
  • Достатні фіксувальні отвори, дозволяють надійно закріпити конверт.
  • Кругова блискавка, передня частина повністю знімається, а нижня частина може використовуватися як тепла підкладка.
  • Kaiser використовує якісну овчину з німецьких овець, які проходять належний екологічний контроль.
  • Натуральний колір овчини відповідно до Oeko - Tex Standard 100 Class 1, TUV сертифікована. Овчина медико0-сорт, дозволена для використання в товарах для новонароджених.
  • Конверт Natura можна також використати як ковдру, конверт в санчата.

Про компанію і торгову марку Kaiser

Історія торгової марки бере свій початок в 1970-х роках, це сімейний бізнес, який управляється двома поколіннями. Як і усі німецькі товари, Kaiser -добротные, якісні конверти для дітей, з відібраних і ретельно протестованих матеріалів. За останні роки Кайзер значно розширили асортимент дитячих конвертів, додали їх конвертиками-чоловічками або спальними мішечками для новонародженого. Кожна модель, перед введенням в асортимент тестується на виробництві, в "реальному житті", таким чином виробник допрацьовує деталі, роблячи конверти максимально зручними як для мами, так і для малюка.

Конверти Кайзер розроблені для Європи і скандинавських країн, зможуть витримати найнижчі температури, вітер, дощ. Як основний утеплювач в конвертах використовується натуральна овчина. Також унікальний зимовий конверт-пуховичок Downny, в якому утеплювач -пух/перо. У демісезонних конвертах також використовую флис. Верхній матеріал -совершенствуется з кожним роком, він не пропускає вологу, відштовхує і не електризує пил.

Якість овчини і інших матеріалів Кайзер гарантовано строгі європейським контролем, багаторічним досвідом і сертифікатами на усі матеріали. На виробництві відбувається сортування необроблених шкур(овчина) відповідно до їх придатності і відбираються найкращі для виробництва продукту високої якості. Після стикування, шкури злегка шліфуються, для надання їм максимальній цілісності. Стики шкур зроблені сучасним методом, іноді, цей стик складно знайти навіть при уважному дослідженні.

Відхід за конвертами Kaiser як правильно стирати, доглядати щоб зберегти річ довго:

Усі конверти Кайзер можна стирати в "ручному" режимі в машинці, або химчистить(делікатно). Не рекомендується використати агресивні засоби для виведення плям

Вес1.300 kg
Габарити85 x 45 cm
Вік

Від 6 мес до 3 років

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари