• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 1133

Конверт теплий з овчини медико-сорт Natura, червоний(6541133)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Конверт дитячий Kaiser Natura - теплий зимовий конверт з овчини медико-сорт.

Конверт дитячий Kaiser Natura, це універсальний конверт для новонародженої дитини, конверт в прогулочну коляску і для санчат. Конверт дуже теплий, сховає малюка від вітру, морозу і будь-якої негоди.

  • Конверт Кайзер Натура підходить для усіх колясок, санчат.
  • Конверти на овчині Кайзер виготовлені з натуральної медичної овчини.
  • Прогулочний органічний конверт Natura виготовлений з натуральних матеріалів, усередині 100% високої якості натуральна овчина медика сорт.
  • Завдяки м'якості, терморегуляції, здібності поглинати піт і випаруються, овчина найідеальніший матеріал для ваших дітей.
  • Верхню частину конверта Kaiser Natura у узголів'я з боків можна стягнути, що б надати форму капюшона і захистити малюка від вітру.
  • Достатні фіксувальні отвори, дозволяють надійно закріпити конверт.
  • Кругова блискавка, передня частина повністю знімається, а нижня частина може використовуватися як тепла підкладка.
  • Kaiser використовує якісну овчину з німецьких овець, які проходять належний екологічний контроль. Натуральний колір овчини відповідно до Oeko - Tex Standard 100 Class 1, TUV сертифікована.

Про компанію і торгову марку Kaiser

Історія торгової марки бере свій початок в 1970-х роках, це сімейний бізнес, який управляється двома поколіннями. Як і усі німецькі товари, Kaiser -добротные, якісний конверти для дітей, з відібраних і ретельно протестованих матеріалів. За останні роки Кайзер значно розширили асортимент дитячих конвертів, додали їх конвертиками-чоловічками або спальними мішечками для новонародженого. Кожна модель, перед введенням в асортимент тестується на виробництві, в "реальному житті", таким чином виробник допрацьовує деталі, роблячи конверти максимально зручними як для мами, так і для малюка.

Конверти Кайзер розроблені для Європи і скандинавських країн, зможуть витримати найнижчі температури, вітер, дощ. Як основний утеплювач в конвертах використовується натуральна овчина. Верхній матеріал -совершенствуется з кожним роком, він не пропускає вологу, відштовхує і не електризує пил.

Якість овчини і інших матеріалів Кайзер гарантовано строгі європейським контролем, багаторічним досвідом і сертифікатами на усі матеріали. На виробництві відбувається сортування необроблених шкур(овчина) відповідно до їх придатності і відбираються найкращі для виробництва продукту високої якості. Після стикування, шкури злегка шліфуються, для надання їм максимальній цілісності. Стики шкур зроблені сучасним методом, іноді, цей стик складно знайти навіть при уважному дослідженні.

Відхід за конвертами Kaiser як правильно стирати, доглядати щоб зберегти річ довго

Усі конверти Кайзер можна стирати в "ручному" режимі в машинці, або химчистить(делікатно). Не рекомендується використати агресивні засоби для виведення плям.

Вес1.300 kg
Габарити85 x 45 cm
Вік

Від 6 мес до 3 років

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари