• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 0986

Килимок із столиком "1 - 2-3 Я росту", 0мес+ арт.1204806830(860986)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Унікальний розвиваючий килимок, оснащений дугами, що регулюються, за допомогою яких можна вибрати один з трьох режимів для стимуляції розвитку дитини і тренування його грубої і дрібної моторики, починаючи з народження.

Режим 1: Лежачи - зручна подушка для лежання на животику і великий вибір стимулюючих іграшок, які допомагають захопити дитину і продовжити час викладання на живіт, або розважити його у той час, що він лежить на спині.
Режим 2: Сидячи - килимок складається і перетворюється на розважальний центр з інтерактивною грою в кульку, яка допомагає зміцнювати навички дрібної моторики і зміцнює м'язи, необхідні для сидіння.
Режим 3: Стоячи - весела спіральна гра з кулькою займає малюка, що стоїть, і стимулює його когнітивний розвиток.

15 захоплюючих функцій, включаючи музичну електронну гру з кулькою, музичну підвіску у вигляді птаха, зебру, що шарудить, м'яч з кульками у вигляді тигра, люстерко у вигляді жаби і багато що інше.

Інноваційна електронна гра з кулькою включає миготливі лампочки і музику(три режими), а також спіраль для кульок.

0-6 місяців
Дозвольте дитині насолоджуватися м'яким світлом і музикою або грати з музичною підвіскою або брязкальцем. Покладіть дитину на живіт на спеціальну подушку перед дзеркалом для продовження часу лежання на животику і зміцнення м'язів шиї і плечей.

5+ місяців
Коли дитина навчиться сидіти, трансформуйте килимок в розважальний центр(режим 2). Дозвольте йому насолоджуватися музичною грою з кульками і досліджувати інші функції, вивчаючи причинно-наслідкові зв'язки.

12+ місяців
Коли дитина стає на ноги, підніміть центр на повну висоту. Дитина гратиме і вивчатиме його, зміцнюючи розуміння причинно-наслідкових зв'язків за допомогою гри в кульки.

Комплектація:

  • Мягконабивной килимок: 90 x 90 см
  • Столик-дуга - висота регулюється за рахунок складання ніжок від 30 до 40 см
  • Безпечні іграшки
  • Подушка і м'яч

Виконаний з високоякісних матеріалів.

Прання: Килимок можна стирати, використовуючи делікатний режим при температурі не вище 30°

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари