• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 86451

"Слон"(86451), що розвиває килимок

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Дивовижний чарівний світ знань і досліджень відкриється перед вашим чадом з новим барвистим і надзвичайно м'яким розвиваючим килимком "Слоник" від компанії BINO.

Цей плюшевий виріб, із забавним барвистим слоником і великою яскравою квіткою, поза сумнівом, припаде до душі навіть найменшим відкривачам нового і не звіданого.

Гладка м'яка поверхня виробу, виготовлена з 100% бавовни, даруватиме відчуття захищеності і безпеки вашому малюкові вже з перших днів його життя. А м'яка дуга з підвісними забавними іграшками, що входить в комплект і встановлювана над килимком, послужить крихітці прекрасним учителем, що розвиває його дрібну моторику, сприяючим активному фізичному розвитку малюка, і(дотягнутися до іграшки, потягнути її, схопити ручками і так далі), його інтелектуальним здібностям.

Адже м'яка зірочка, слоник і квіточка, створені з різнофактурних тканин, властивості яких ще не знайомі малюкові. Дивовижний "Слоник", що розвиває килимок, стане путівником для дитини у світ фарб і форм.

А завдяки блискавці по периметру виробу і спеціальній ручці, ви зможете завжди узяти цього "путівника" з собою у гості, в дорогу і навіть на пікнік за місто, легко перетворивши килимок на сумочку.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари