• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 00618

Органічний динкель Булгур грубого помелу, 500г(4000381006185)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Крупа БУЛГУР помелу - більше крупчасте мливо зерна, яке обробляють гарячою водою, висушують на сонці і дроблять для живлення в особливі періоди життя і маленьких дітей з 2х років. Зручні у використанні в сучасному ритмі життя - швидко готуються і можуть використовуватися для приготування різних блюд.

Динкель - середньовічний вид пшениці, при вирощуванні якої не використовують штучні добрива, оскільки вона їх не переносить. У динкеле кожні 2-3 зернятка знаходяться в лусці не їстівної полови, яка як "броня" захищає зерно від шкідників, зовнішніх забруднень, радіоактивних речовин, від втрати вологи і т. д. Цей вид пшениці містить більше протеїнів, клітковину, ненасичених жирних кислот, чим звичайна пшениця.

Білок клейковини(у динкеле від 27 до 37%) містить 18 незамінних амінокислот, які не можна отримати з тваринною їжею. Більше того, динкель і усі її корисні речовини швидко засвоюються організмом.

Що містяться в динкеле особливі розчинні вуглеводи(полісахариди) мають здатність зміцнювати імунну систему. Клейковина динкеля зазвичай не викликає алергії у людей, які не можуть переварювати глютен в звичайній пшениці і інших глютеносодержащих злакових. Деякі учені, навпаки, стверджують, що вона допомагає боротися з Целиакией "глютеновой" хворобою(але таким людям динкель вводять в раціон поступово).

Склад: крупа пшенична виду динкель.Спосіб приготування : варити на слабкому вогні 15 хвилин до готовності.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари