• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 091044

Підгузники-трусики Up&Go 7(16-26 кг) 32 шт.(091044)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Підгузники-трусики Libero(Ліберо) Up&Go вбирають, як підгузники, сидять, як звичайні трусики.
Малюки в захваті від підгузників-трусиків Libero Up&Go. Адже вони створені спеціально для діточок, які активно рухаються і почувають себе вже "дорослими".
Підгузники-трусики Libero Up&Go зручно надівати і знімати, що так важливо для дітей, які вже намагаються самостійно одягатися. Надівши їх як звичайні трусики, Ваш малюк може сам їх спустити, якщо захоче на горщик. Коли підгузник наповнений, Ви легко зніміть його, просто розірвавши бічні шви.
Підгузники-трусики Libero Up&Go тепер вбирають ще більше і не протікають завдяки поліпшеному всмоктуючому шару і високим бар'єрчикам навколо ніжок, залишаючи шкіру малюка сухою, тому Ви можете також використати їх під час тривалих прогулянок і вночі, щоб забезпечити дитині і собі спокійний сон.
А завдяки м'якому еластичному поясочку навколо талії, зробленому повністю з дихаючого матеріалу, і завуженій ластовиці між ніжок підгузники-трусики Libero Up&Go краще сидять. У них так зручно рухатися, як в звичайній білизні - вони набувають форми тіла малюка і абсолютно не утрудняють його рухів.
І ще, у усіх підгузників-трусиків Libero Up&Go є спеціальна склеювальна стрічка ззаду, яка допоможе Вам з легкістю компактно згорнути їх після використання.

Характеристики
Розмір підгузків: 7 розмір (XXXL)
Стать: універсальний
Серія(якщо є): UP & GO
Тип: Трусики-підгузники
Допустима вага: 16-26кг
Країна реєстрації бренду: Нідерланди

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари