• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 31105802

Логгер-реєстратор температури і вологості "LOG210", PDF експорт(31105802)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Хто дихає хорошим повітрям, той здоровіше, щасливіше і може зробити більше. Головні болі, запаморочення і постійна втома часто виникають із-за високої концентрації CO2 в повітрі. З "AIRCO2NTROL 5000" від TFA ви можете стежити за тим, наскільки несвіжим і забрудненим є повітря в приміщеннях, де є присутніми багато людей, таких як школи, офіси і громадські будівлі. Своєчасна і енергоефективна вентиляція забезпечує здоровий клімат в приміщенні.

AirCO2ntrol 5000 - це монітор CO2 з функцією реєстрації даних через SD- карту. На додаток до рівнів CO2 пристрій вимірює температуру і вологість довкілля і інформує вас про дату і час.

На дисплеї відображаються поточні рівні CO2, а також графік з минулими значеннями і відповідними максимальними і мінімальними значеннями. Тимчасова шкала гістограми може бути змінена на одну хвилину, годину, один день або тиждень. Як варіант, останні виміряні значення температури і вологості також можуть бути чітко відображені на графіці.

Кольоровий дисплей світлофора дозволяє швидко інтерпретувати значення CO2 і міняє колір із зеленого на жовтий і на червоний залежно від якості повітря і налаштування граничних значень. Якщо вказане максимальне значення перевищене, може бути наданий додатковий застережливий сигнал, якщо рівні концентрації CO2 занадто високі.

Велика функція реєстрації дозволяє зберігати більше 1 мільйона наборів даних(CO2 / вологість / температура з датою і часом) на карті Micro, що додається, - SD у вигляді файлу CSV. Інтервал виміру за умовчанням складає п'ять секунд. Збережені дані можна легко і швидко оцінити за допомогою Microsoft Excel. Живлення AirControl 5000 здійснюється через USB- кабель, що додається.

ФУНКЦІЇ

  • Для моніторингу концентрації CO2 у будівлях, де є присутніми люди, наприклад, школи, офіси, громадські об'єкти
  • Індикація рівня CO2 у вигляді світлофора
  • 2-канальний датчик NDIR з низьким дрейфом
  • Відображення часу, температури і вологості в приміщенні
  • Графік історичних значень(хвилина, година, день, тиждень)
  • Макс.-мин.-функція
  • Сигнал тривоги, що настроюється
  • Функція логгера зберігає більше 1 мільйона записів у вигляді файлу CSV на карті micro SD(у комплекті)
  • Живлення через кабель micro - USB(входить в комплект)

ЗНАК ЯКОСТІ TFA

Продукція від TFA переконує у функціональності і дизайні.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Німеччина

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари