• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 40248

Доладною манеж-ліжко Baby Bjorn Travel Crib Light, Сріблястий(40248)

16 885,44 грн*16378.88 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Подорожі - приємне і захоплююче проведення часу, яке для дитини може бути ще і комфортним, якщо, будучи в новому оточенні, він засинає на звичному місці. Доладною манеж-ліжко Travel Crib Light - затишне містечко, в якому маленькі діти завжди почуватимуть себе як вдома.

Манеж-ліжко Light комплектується м'яким і зручним матрацом, який забезпечить затишок для сплячої дитини. Матрац має основу, завдяки якій підвищується стабільність легені манежу-ліжка на підлозі, тому немає причин побоюватися за безпеку сплячої дитини.

Стінки затишного манежу виконані з м'якої і якісної сітчастої тканини. Це дозволяє дитині вільно і легко дихати, а вам зручно спостерігатиме за малюком займаючись при цьому, своїми справами. Усі текстильні матеріали, з якими має контакт дитина, приємні для дитячої шкіри і безпечні для жування і смоктання. Вони відповідають вимогам стандартаOeko - Tex® 100, клас I(вироби для дітей). і не містять небезпечних речовин або алергенів.

Зручно брати з собою
Як правило, поїздки з дітьми супроводжуються великою кількістю багажу. Проте доладною манеж-ліжко важить всього 6 кг Його легко переміщати в розкладеному стані. Він компактно складається в практичну сумку. У складеному виді його зручно зберігати, транспортувати або упаковувати у багаж - чудове рішення для кожної подорожі. Відкрийте сумку, дістаньте з неї манеж-ліжко і розкладіть його одним простим рухом. Компонентів, які вимагається закріпити, немає. Ніжки розгортаються автоматично. Залишається тільки укласти матрац, щоб зручний і стійкий манеж-ліжко був готовий до використання будинку або під час поїздки. Складений манеж-ліжко зберігається в практичній сумці.

Відхід за виробом
Матеріал манежу-ліжка : стирати в пральній машині при 40°З, не сушити в сушарній машині.
Чохол матраца : стирати в пральній машині при 60°З,
Матрац: стирати окремо, не в пральній машині, використовуючи щадний миючий засіб без вибілювача. При надяганні тканини Доладної Манеж-ліжко Light має бути розкладений.

Тип
Манеж-ліжко
Особливості
Матрац в комплекті
Число рівнів днища
1
Доладна конструкція
Так
Вік
C народження - до 3-х років
Матеріал
Полиэстр
Колір
Сірий
Розміри в складеному стані
49 x 60 x 14 см см
Розміри в розкладеному стані
82 x 112 x 64 см см
Вес
5 кг

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари