• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 1860

Матрац в ліжечко ACTIVE LATEX 140х70х18(1860)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Матрац в ліжечко VIALL ACTIVE LATEX

Любов батьків і здоровий сон - це найдорожче, що є у дитини. І якщо перше залежить тільки від вас, то із здоровим сном на відмінно впорається якісний матрац в ліжечко VIALL ACTIVE LATEX!

Основні переваги матраца :

Наповнювач складається з 4 шарів: Кокос - Пенополиреутан - Кокос - Латекс. Кожен з цих матеріалів має свої індивідуальні властивості і відіграють важливу роль:

1) Кокосова койра - забезпечує правильне положення хребта, що є запорукою не лише осанки, але і здоров'я усього організму дитини.

2) Пенополиуретан - синтетичний матеріал з пористою структурою, сертифікований для використання у виробництві товарів для дітей від народження. Він має ортопедичні властивості і створює правильний мікроклімат в дитячому ліжечку.

3) Латекс - натуральний матеріал зі вспененного соку каучукового дерева. Його основне завдання - максимальний комфорт під час сну. Він повторює природні вигини хребта, підтримуючи його в правильному положенні незалежно від пози малюка уві сні.

Усі ці матеріали гипоаллергенны і екологічні. Вони добре пропускають повітря, не деформуються, не піддаються дії вологи. Але саме в такому поєднанні і в такій послідовності шарів, вони дають максимум користі для здоров'я дитини.

Крім того, з двох сторін матрац має різну жорсткість. З перших днів життя рекомендується жорсткий матрац з рівною поверхнею. Цю роль ідеально виконує кокосова койра. Коли дитина підростає і його сон стає "активнішим", матрац можна перевернути латексним шаром вгору.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари