• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: ZONDER BASIC

Робот-пилосос ZONDER ROBO BASIC(ZONDER BASIC)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
  • Автоматичне очищення багатьох типів поверхонь
  • Функція сухого прибирання
  • Знайдіть свій шлях за допомогою передових датчиків
  • 5 режимів роботи
  • Безщітковий двигун великої потужності - 1500 Па
  • До 2 годин роботи пилососом без заряджання
  • Тиха робота - всього 55 дБ - функція SilentMode
  • Вдосконалений HEPA - фільтр - робот для алергіків
  • Безпровідною пульт дистанційного керування в комплекті
  • Автоматичне повернення на базу

Антиалергічний фільтр, нейтралізуючий більше 99% шкідливих мікроорганізмів і алергенів.

Робот ефективно очищає багато типів поверхонь, що робить його корисним у будь-якому приміщенні.

Окрім прибирання пилососом, Zonder Robo Basic також може робити хімчистку підлог.

Zonder Robo Basic - це автоматичний пилосос, який ефективно очищає полу, не вимагаючи обслуговування користувачем. 5 режимів очищення роблять цей універсальний пристрій корисним практично у будь-якому приміщенні, а потужний безщітковий двигун з 2 бічними щітками і HEPA- фільтром гарантує ефективне очищення.

Завдяки 15 просунутим датчикам і фізичному датчику, пилосос самостійно знаходить шлях між меблями, а додатковий датчик захисту від падіння робить Zonder Robo Basic безпечним для роботи біля сходів або на балконах.

Функція сухого прибирання гарантує не лише ефективне прибирання пилососом, але також чищення і поліровку підлог - пристрій також може зосередитися на самих краях або на інтенсивному прибиранні брудніших ділянок. Спеціальна кришка з мікрофібри гарантує ретельніше очищення.

Пилосос адаптований до багатьох типів поверхонь - він ефективно очистить не лише панелі підлоги, але і плитку, традиційні килими і килими з коротким ворсом. Завдяки компактному розміру(висота 8,1 см) Zonder Robo Basic впорається з прибиранням важкодоступних поверхонь - навіть під шафою і диваном. Пилосос також ідеально підходить для власників домашніх тварин, видаляючи шерсть домашніх тварин, яка може опинитися в найменш очікуваних місцях.

Завдяки вдосконаленому фільтру HEPA, Zonder Robo затримує майже 99,97% забруднюючих речовин, включаючи пил, бактерії, кліщі і спори грибів, що надзвичайно важливо для алергіків.

Міцний акумулятор забезпечує до 2 годин ефективної роботи - коли пилосос сигналізує про розряд акумулятора, він автоматично вирушає на док-станцію ​​і починає зарядку. Контейнер для пил місткістю до 750 мл забезпечує довгу роботу без спустошення.

Пилосос Zonder Robo Basic відрізняється безшумною роботою(до 55 дБ ), завдяки чому не завадить розслабленню домочадців, навіть найменших. Чистота, яку залишає після себе робот, дозволить вам безпечно проводити час на килимі, не турбуючись про бруд і бактерій.

У комплекті безпровідної пульт дистанційного керування, що дозволяє змінювати налаштування і управляти пристроєм, і 2 запасних бічних щітки.

Режим АВТО (за умовчанням) - автоматичне очищення, найбільш оптимальний режим роботи, адаптований пристроєм до переважаючих умов. Заплануйте очищення, і пристрій використовуватиме усі наступні режими.
Режим SPOT - пилосос сфокусується на певній брудній області, по якій він обертатиметься, доки вибраний фрагмент не стане чистим.
Режим EDGE (очищення кромок) - особливу увагу робот приділить місцям біля вигинів стін, меблів і смуг підлоги. Завдяки двом бічним щіткам і спеціальним датчикам очищення навіть важкодоступних місць проходить дуже ретельно.
PLAN mode - режим прибирання за розкладом, який запускається в указаний час.
Режим MOP- сухе прибирання твердих поверхонь, наприклад плитка або панно.

Виріб поміщений в матово-чорну упаковку, вибірково покриту УФ-лаком, що робить його ідеальним для елегантного подарунка.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари