• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: ZONDER

Робот-пилосос ZONDER ROBO(ZONDER)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
  • Автоматичне очищення багатьох типів поверхонь
  • Функція mopowania wet
  • Знайдіть свій шлях за допомогою передових датчиків
  • 6 режимів роботи
  • Спеціальне застосування для смартфонів
  • До 2 годин роботи пилососом без заряджання
  • Тиха робота - всього 55 дБ
  • Вдосконалений HEPA - фільтр - робот для алергіків
  • Управління за допомогою пульта дистанційного керування, додатки або за допомогою голосових команд
  • Акумулятор 2200 мАч - праця до 120 хв.

Протиалергічний фільтр, нейтралізуючий шкідливі мікроорганізми і алергени.

Додаток для систем Android і iOS, що дозволяє контролювати роботу робота і задавати графік прибирання.

Zonder Robo ефективно очищає багато типів поверхонь, крім того, він може також мити полу за допомогою пилососа.

Zonder Robo - це сучасний робот-пилосос, який повністю самостійно підтримує бездоганну чистоту в квартирі. Завдяки адаптації до різних типів поверхонь, HEPA- фільтру і можливості ефективного вологого прибирання, Zonder Robo здатний швидко доглядати за різними приміщеннями, повертаючи полі блиск і ефективно видаляючи джерела запахів, а також шкідливих кліщів і грибків.

Хоча пристрій може працювати повністю автоматично, можна управляти пилососом за допомогою спеціального додатка Zonder Robo для смартфонів або планшетів, включеного безпровідного пульта дистанційного керування і голосових команд. В результаті Zonder Robo дозволяє вам змінювати режим або місце розташування не лише з іншої кімнати, але і з будь-якого місця, де є доступ в Інтернет - і усе це в режимі реального часу. Також можна встановити конкретний розклад, щоб пилосос почав прибирання, наприклад, відразу після того, як користувач покине будинок.

Робот-прибиральник для ефективного переміщення між меблями оснащений багатим набором датчиків - гіроскопом, 15 датчиками запобігання зіткненням і фізичним датчиком, завдяки якому пристрій не ризикує впасти зі сходів.

Zonder Robo ефективно добирається до кожного затишного куточка і щілини, уникаючи усіх предметів, що стоять на землі, чому сприяють прогумовані колеса із спеціальним протектором, що покращують зчеплення з дорогою і запобігають появі слідів на підлозі.

Самохідний пилосос адаптований до багатьох типів поверхонь - він ефективно очистить не лише панелі підлоги, але і плитку, традиційні килими або килими з коротким ворсом. Завдяки компактному розміру(висота 8,1 см) Zonder Robo впорається з прибиранням важкодоступних поверхонь - навіть під шафою і диваном. Пилосос також ідеально підходить для власників домашніх тварин, видаляючи шерсть домашніх тварин, яка може опинитися в найменш очікуваному місці. Алюмінієва рама робить пилосос дуже міцним і легким одночасно.

Завдяки вдосконаленому фільтру HEPA, Zonder Robo затримує майже 99,97% забруднюючих речовин, включаючи пил, бактерії, кліщі і спори грибів, що надзвичайно важливо для людей, що страждають алергією. Щоб забезпечити повне очищення, фільтр HEPA підтримується додатковим губчастим фільтром.

Висока ефективність очищення забезпечується центральною щіткою і двома бічними щітками, а також серветкою з мікрофібри. У комплекті також 2 запасних бічних щітки.

Міцний акумулятор забезпечує до 2 годин прибирання без заряджання. Пилосос може дістатися до док-станції самостійно. Завдяки 6 режимам роботи Zonder Robo може, серед іншого, Зосередьтеся на точковому прибиранні пилососом, щіткою по краях або інтенсивному прибиранні брудної підлоги в турбо-режимі.

Пилосос Zonder Robo відрізняється безшумною роботою(до 55 дБ), завдяки чому не завадить відпочинку домочадців, навіть найменших. Чистота, яку залишає після себе робот, дозволить вам безпечно проводити час на килимі, не турбуючись про бруд і бактерій.

Режим АВТО (за умовчанням) - автоматичне очищення, найбільш оптимальний режим роботи, адаптований пристроєм до переважаючих умов. Заплануйте очищення, і пристрій використовуватиме усі наступні режими.
Режим SPOT (локальний) - пилосос сфокусується на певній брудній області, по якій він рухатиметься по спіралі, доки вибраний фрагмент не стане чистим.
Режим EDGE (очищення кромок) - особливу увагу робот приділить місцям біля вигинів стін, меблів і смуг підлоги. Завдяки двом бічним щіткам і спеціальним датчикам очищення навіть важкодоступних місць проходить дуже ретельно.
ІНТЕНСИВНИЙ режим- режим інтенсивного прибирання, при якому пилосос працює на максимальній швидкості. Ця функція особливо корисна для брудніших килимів або килимів.
АЧ режим - в цьому режимі пилосос автоматично почне прибирання в призначений час.
Режим MOP - вологе прибирання твердих поверхонь, наприклад плитка або панно. Працює з будь-яким з вищеперелічених режимів при прибиранні підлог пилососом і шваброю.

Виріб поміщений в матово-чорну упаковку, вибірково покриту УФ-лаком, що робить його ідеальним для елегантного подарунка.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари