• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 281098

Трусики XXL(15-28 кг), 26 шт.(281098)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Японські трусики Merries - кращий вибір в догляді за дитиною. Вони допоможуть Вам піклуватися про ніжну шкіру малюка, звільняючи час для інших Ваших справ.
Продукція Merries робиться у Японії, відомою корпорацією KAO, яка займається виготовленням товарів дитячої гігієни з 1983 роки і завоювала довіру батьків по всьому світу.
Дихаюча мікропориста матерія на поверхні трусиків не створює ніякого дискомфорту і дозволяє шкірі дитини дихати.

Трусики виготовлені з гладкого і приємного на дотик матеріалу. Ніякій хімії, ніякій алергії! Японські Трусики Merries є повністю гіпоалергенними.Трусики Merries є універсальними як для дівчаток, так і для хлопчиків, посколько всмоктуючий шар розташований по усій поверхні.
Коли трусики необхідно поміняти, індикатор наповнюваності міняє колір у міру зволоження. Бічні липучки на трусиках можна з легкістю розривати, це означає що ви можете поміняти трусики не відволікаючи малюка від гри.
Ассортимет Merries включає підгузники і трусики як для новонароджених, так і для старших діток. Тому ви обов'язково підберете подходяший для крихітки розмір.

Рада:

  • Якщо Ваш малюк великий непосидько, підгузники-трусики будуть просто незамінними. Адже вони дуже зручно надіваються, навіть коли малюк повзе або втікає. Проте, одягнути їх на сплячого карапуза набагато складніше. Тому краще всього, якщо у Вашому арсеналі будуть як трусики, так і звичайні одноразові підгузники.
  • Не усі мами знають, що необов'язково знімати трусики-підгузники через ніжки крихітки. Це можна зробити набагато швидше, просто розірвавши їх по бічному шву з однієї або двох сторін.
Характеристики
Стать: універсальний
Тип: Трусики-підгузники
Допустима вага: 15-28 кг.
Аксесуари

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари