• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 351075

Метеостанція "Nexus", підключення до ПК, 165х220х32 мм (351075)

16 843,00 грн*16337.71 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Якщо ви хочете проводити комплексне спостереження за погодою і записувати дані про погоду на свій ПК, то "NEXUS" якраз для вас. Безпровідна метеостанція містить три зовнішні датчики:
термо-гигро датчик для контролю температури і вологості зовнішнього повітря, датчик дощу, який надійно інформує вас про кількість опадів, і вимірник вітру(на сонячній батареї) для визначення напряму вітру і сили вітру на місці установки. Дані вирушають на базову станцію і відображаються на дисплеї.
Крім того, вбудований електронний барометр вимірює тиск повітря і, грунтуючись на змінах, символ погоди надає прогноз на майбутню погоду. Поточний тиск повітря відображається у вигляді абсолютного і відносного значення, графік останніх 24 годин можна спостерігати на гістограмі і, таким чином, отримати точніше уявлення про погоду. Ви також можете відстежувати температуру зовнішнього повітря або вологість на графіці в якості опції.
Ви також бачите температуру і вологість в приміщенні і завжди можете підтримувати клімат в приміщенні в зоні комфортного рівня з цільовим обігрівом і вентиляцією.
Ця метеостанція пропонує безліч додаткових функцій і інформації. Ви можете встановити межі тривог, отримати збережені максимальні і мінімальні значення, розрахувати точку роси і температуру охолодження вітром, а також подивитися, коли сонце встає і сідає, і чи настане сьогодні повний місяць.
Вбудована пам'ять дозволяє записувати 3000 погодних даних. Просто підключіть станцію до комп'ютера через вбудований інтерфейс USB і використайте безкоштовне програмне забезпечення для оцінки усієї інформації про погоду з безпровідної метеостанції NEXUS.
Поточний час і дата приймаються через радіосигнал DCF - 77. Різний час пробудження у буденні і вихідні дні завжди допоможуть вам встати з ліжка в потрібний час. У поєднанні з температурою зовнішнього повітря "NEXUS" дає можливість прокидатися рано вранці, якщо є ризик замерзання, тому ви можете очистити вітрове скло вашого автомобіля і підготуватися до повільної їзди.
Чотири додаткові передавачі можуть бути підключені для контролю температури і вологості, наприклад, в дитячій, спальні, підвалі або гаражі.
Ви можете настроїти автоматичне включення підсвічування в темний час доби. Якщо ви віддаєте перевагу дисплею, що постійно світиться, ви повинні підключити метеостанцію до джерела живлення.

ФУНКЦІЇ

  • Метеостанція з датчиком температури / вологості, дощоміром і вимірником вітру(на сонячній батареї)
  • Безпровідна передача температури і вологості зовнішнього повітря, кількості опадів, швидкості і напряму вітру(макс. 100 м)
  • Індикація температури і вологості в приміщенні з рівнем комфорту
  • Абсолютний і відносний атмосферний тиск з 24-годинною історією
  • Барометричний прогноз погоди і динаміка атмосферного тиску
  • Гістограма з вказівкою атмосферного тиску, температури або вологості
  • Температура охолодження вітром і точка роси
  • Макс.-мин.-функція
  • Програмовані функції сигналізації для певних погодних умов, таких як температурний сигнал, штормове попередження і т. д.
  • Керований по радіо годинник з різними будильниками з функцією повтору, відображенням дати і дня тижня(6 мов)
  • Час сходу / заходу сонця, індикація фази місяця
  • Пам'ять даних на 3000 записів погоди
  • PC- інтерфейс з пакетом програмного забезпечення для аналізу(для скачування)
  • Світлодіодне підсвічування з датчиком освітленості(при безперервній роботі з адаптером живлення)
  • USB- кабель в комплекті

ЗНАК ЯКОСТІ TFA :

Продукція від TFA переконує у функціональності і дизайні.

КІМНАТНИЙ КЛІМАТ ВАЖЛИВИЙ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

Регулювання кімнатної температури і вологості за допомогою активного обігріву і провітрювання допоможе вам в досягненні комфортного і здорового побутового середовища і навіть може заощадити ваші витрати на опалювання. Ідеальна кімнатна температура знаходиться в діапазоні між 18°C...22°C, а ідеальна кімнатна відносна вологість знаходиться в діапазоні 40...60%.

Гарантійний термін: 12 міс.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Німеччина

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари