• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: М0251

Profi.Обруч масажний, розбірний, 8 частий. (0251)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Обруч Халахуп M 0250 масажний, 90 см, голки, розбірної

Це ефективний тренажер для зниження ваги. При обертанні гімнастичного обруча, завдяки масажній дії, активізуються м'язи живота, спини, стегон і сідниць. Хула-хуп не лише коригує фігуру, але і тренує дихальну і серцево-судинну системи, тренує вестибулярний апарат,

Матеріал, з якого виготовлений обруч - надміцний пластик. Виріб збирається з декількох частин, в кожному з елементів у внутрішній стороні вбудовані 40 масажних голок.

Складання здійснюється легко, візьміть два сегменти, що сполучаються, натисніть на клямку одного сегменту і введіть в отвір іншого, до замикання.

Для роз'єднання сегментів додається кнопка з шпилькою, натисніть на клямку до упору і роз'єднайте сегменти.

Обруч не можна крутити якщо у вас проблеми з бруньками або геникологические хвороби .
Щоб побачити результати вже через 8 тижнів, бажано займатися щодня не менше чим по 20 хвилин. При цьому обов'язково треба обертати обруч половину часу в один бік і стільки ж - в іншу.
Вправи з обручем:
1. Почніть обертати обруч в один бік, зробіть 3-5 обертань, зупиніть обруч і поверніть його в інший бік. Зробивши 3-5 обертань, знову зміните напрям. І так приблизно по 30 змін напряму обертання.

2. Поставте ноги разом, обертайте обруч декілька хвилин в один бік і декілька хвилин в іншу. Залежно від положення ніг при обертанні задіюються ті або інші м'язи. Таким чином, міняючи положення ніг, можна пропрацювати більше м'язів.

Обруч, на відміну від тих, які ми усі крутили в дитинстві, має спеціальні масажні насадки, які роблять зайняття результативнішим. Крім того, його вага ідеально збалансована, що дозволяє, з одного боку, отримати повноцінне фізичне навантаження і якісний масаж, а з іншої - не перетрудить ні м'язи, ні хребет. Завдяки масажним насадкам і правильній вазі хула-хупа на зайняття можна буде витрачати менше часу, ніж з обручами звичайними - гладкими і легкими.

Обруч Profi легко збирається з шести окремих частин. Якщо його треба кудись перевести - його можна так само швидко розібрати і скласти в невелику коробку. Вам не доведеться ставити питання, як поміститися з ним в переповнену маршрутку або сісти в таксі.

Характеристики:
40 масажних ГОЛКИ!
розбірною(складається з 6 частин)
вага 1,5кг

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь