• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 14HS09IG

Happy Snail. Розвиваюча іграшка Happy Snail Гусінь Мари 130 см(14HS09IG)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

М'яка і величезна іграшка Happy Snail Гусінь Мари складається з 6 частин, які скріплюються між собою. Кожен елемент містить шуршалки, пискавки, прорезыватели, брязкальця, вібрацію.

Це передбачено для того, щоб малюк міг міняти місцями частини іграшки, розвиваючи логіку, зорову пам'ять і колірне сприйняття.

У гусенички по кличці Мари маленькі ніжки, зроблені з різного текстилю, у неї дуже доброзичливе "личко" і забавні ріжки. Розвиваюча іграшка Happy Snail Гусінь Мари виконана з різноколірних матеріалів різної фактури для розвитку тактильних відчуттів і дрібної моторики малюка.

Поки дитина маленька, використайте гусеницю як помічницю при годуванні, створюючи з її елементів зручну подушку. Коли дитина підросте і навчиться повзати, гусеницю можна використати як оградитель.

Ви також можете грати з гусеницею як з конструктором, від'єднуйте частини, будуйте вежі і так далі. Дитина стала ще старша - вивчайте кольори і цифри. Далі можна використати як подушку або пуф.

Кожен елемент несе користь для малюка, а загалом гусеничка сприяє:

  • Розвитку дрібної моторики рук
  • Розширенню кругозору і уяви
  • Вивченню форм і колірної гамми
  • Підвищенню уважності

Це забавна іграшка, яка забезпечить веселу гру. Виробник постарався створити якісну іграшку, яка б привертала увагу дитини з першого погляду. Усі елементи виготовлені з нетоксичного і гіпоалергенного текстилю.

Іграшка Гусінь Мари піддається чищенню в пральній машинці і не втрачає своїх первинних форм і кольору. Іграшка зроблена високоякісних текстилю і м'якого наповнювача. Сертифікована в Україні, екологічно безпечна для дитини.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари