• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 14HSK08JU

Іграшка з фіксатором Слоник Джамбо(14HSK08JU) (4690462614882)

275,00 грн

242,04 грн*242 грн ціна для учасників “Agu-club”

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Слоник Джамбо - універсальна багатофункціональна м'яка іграшка, за допомогою якої дитина набуде вірного друга і товариша. Забавне звірятко відрізняється привабливим і незвичайним дизайном, який сподобається малюкам.

Слоник Джамбо можна застосовувати в декількох варіаціях:

  • В якості кріпильного для коляски і інших іграшок
  • Грати як із звичайним плюшевим звірятком
  • Зафіксувати як красивий аксесуар поряд з ліжечком

З таким забавним слоником дитині нудьгувати не доведеться. Іграшка не лише розважає малюка, але і сприяє розвитку тактильних відчуттів.

З першого погляду може здатися, що це звичайна плюшева іграшка, проте в ній криється секрет у вигляді пискавки. І забавний хобот. Іграшка має надійний крепитель-липучку, який не дозволить її втратити. Також до достоїнств іграшки можна додати можливість її надягання на руку дорослого. Це дозволить зацікавити і заспокоїти малюка у момент годування або сповивання.

З таким другом можна не лише грати, але і активно розвиватися. Завдяки іграшці у дитини удосконалюється зорове сприйняття, малюк зможе учити всілякі кольори, покращується тактильне сприйняття. В процесі гри у дітей також розвиваються дрібна моторика рук, здатність розрізняти звуки.

При виготовленні іграшки застосовуються виключно безпечні гіпоалергенні матеріали, в яких відсутні шкідливі речовини. Переживати за здоров'я малюка не доведеться. Ігровий процес стане насиченим і веселим.

Продукція сертифікована в Україні, екологічно безпечна для дитини, використані барвники не токсичні і гипоаллергенны.

Характеристики

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари