• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 2-375

Canpol. Мобіль плюшевий "Ведмедики-дівчатка"(2-375)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Плюшева музична карусель "Ведмедика-дівчинки" стане приємним придбанням не лише для новонародженого малятка, але і для її мами. Адже кожна фігурка одягнена у своєрідні наряди. Тут є ведмедик-квіткарка з кошиком квітів і ведмедик-садівник з чарівною лієчкою, романтичний ведмедик з букетом маргариток і рожевим бантиком біля вушка і навіть ведмедик в східному одіянні.
Завдяки тому, що фігурки легко знімаються, дитині буде цікаво не лише спостерігати за ними під час їх руху на мобілі, але і, звичайно ж, грати з ведмедиками, коли він підросте.
Приємна музика, супроводжуюча обертання каруселі, абсолютно ненав'язлива і тому довго не набридає малятку, допомагаючи їй заспокоїтися і благотворно діючи на процес засипання.
Мобіль плюшевий "Ведмедики-дівчатка" легко тримати в чистоті, він без зусиль розбирається і збирається знову. До дитячого ліжечка карусель кріпиться за допомогою спеціального універсального затиску.
Для роботи цього мобіля батареї не потрібні. Його механізм запускається вручну, накручуванням заводного елементу по годинникової стрілки до опору.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари