• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 2-314

Canpol. Плюшевий мобіль на ліжечко "Потяг", 0мес(2-314)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Завдяки своїй незвичності і яскравому, барвистому забарвленню плюшевий мобіль "Потяг" обов'язково сподобається, як хлопчикам, так і дівчаткам.
Усміхнений паровозик з рожевими щічками супроводжують три вагони, кожен з яких різноколірний, з вишитими з боків буквами - "А", "В" і "С".
Коли малюк підросте і йому буде вже не так цікаво просто спостерігати за каруселькой, що обертається, іграшки можна буде зняти і разом з назвами кольорів вподобаних фігурок, вивчити з ним і три перші букви.
Плюшевий мобіль на дитяче ліжечко легко розбирається, що дозволяє з легкістю тримати його в чистоті і перевозити у разі потреби в інше місце.
Універсальний передбачений виробником затиск надійно закріплює карусель на дитячому ліжечку.
Механізм каруселі працює без батарей і заводиться вручну. Окрім обертальної функції він також відтворює легку, ненав'язливу мелодію, яка добре заспокоює дитину.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари