• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 14HS006MZ

Музичний мобіль "Ніч чаклунства"(14HS006MZ)

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Музичний мобіль Happy Snail Ніч чаклунства - сучасний пристрій, завдяки якому здоровий і міцний сон малюкові гарантований. Така іграшка притягне увагу своїм ексклюзивним дизайном, яскравими кольорами і функціональністю. Повісивши такий пристрій над колискою малюка, матусі назавжди забудуть про занепокоєння хлопців. Пристрій відтворює приємні і мелодійні звуки, які налаштовують на спокійний лад.

Музичний мобіль - це не проста іграшка, а ціла криниця корисних характеристик. Завдяки іграшковому мобілю у дитини покращуються наступні навички:

  • Слух, сприйняття і відчуття різниці звучання музичних тонів
  • Розвивається зорова пам'ять
  • Здатність розрізняти кольори

Такою іграшкою малюк захопиться повністю, а у мами з'явиться вільний час для себе. Також гідність іграшки полягає в можливості її трансформації. Зебра від'єднується від місяця і може використовуватися для гри, а сам місяць - стане зручною подушечкою під час виконання масажних процедур малюка.

Мобіль має незвичайний зовнішній дизайн: барвистий місяць, на якому задумливо сидить миле звірятко. Усі складові виконані з якісних матеріалів. Основна тканина - м'який гіпоалергенний текстиль, приємний на дотик і абсолютно безпечний для здоров'я дитини. Звукові ефекти видаються за допомогою спеціального вбудованого пристрою, який прослужить довгі роки. Музичний мобіль надійно кріпиться до колиски.

Найприємніші і заспокійливі мелодії притягнуть увагу малюка і посприяють швидкому процесу засипання. З таким мобілем проблем з укладенням дитини не виникне. Виробник гарантує високу якість і тривалу функціональність. Радісні емоції забезпечені.

Продукція сертифікована в Україні, екологічно безпечна для дитини, використані барвники не токсичні і гипоаллергенны.

Країна-виробник товару
Китай
Принцип дії
Механічний
Країна реєстрації бренду
Гонконг



Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари