• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 230191

Рослинне молоко з мигдаля з кальцієм 1 л(8428532230191)

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Органічне рослинне молоко Ecomil - прекрасна альтернатива молочному і соєвому молоку. Ця продукція не містить лактози, глютену, молочного білку, з низьким вмістом солі.

Компанія гарантує кращу якість своєї продукції ретельно підбираючи сировину, дотримуючись правил виробництва і управляючи виробничим процесом за допомогою програми управління - HACCP(Hazard Analysis and Critical Control Points).

Контроль якості також гарантується незалежними сертифікатами - IFS(International Food Standard) і BRC(British Retailer Consortium), які є обов'язковою наявністю безпеки харчових процесів. Інгредієнти, які входять до складу продукції, органічні, вирощені в умовах сільського господарства без хімічних добрив, пестицидів і ГМО.

Готова продукція не містить лактозу, глютен і цукор. Ці показники гарантуються через систему контролю якості компанії Ecomil.

Історія іспанської компанії NaturGreen бере свій початок з 1991 року. Починалася вона як дослідницька лабораторія здорової їжі, але незабаром лабораторія стала займатися розробкою своїх унікальних і корисних продуктів. Таким чином вже у кінці 90-х лабораторія утворилася в повноцінну компанію, яка стала спеціалізуватися на органічних і екологічних продуктах харчування. Продукція бренду має маркіровку "Bio Organic" на своїй упаковці. За вимогами ЄС цю маркіровку отримують тільки ті асортиментні позиції, які на 99% є органічними і виготовлені з екологічних інгредієнтів. Для кожної товарної одиниці сертифікацію проводять по эко-стандартам - від фермерських полів, на яких вирощують сировину, до кінцевого продукту на виробництві.

Місія компанії - поліпшення здоров'я і самопочуття споживачів за допомогою діапазону збалансованих 100% органічних продуктів харчування. Компанія пропагує здоровий спосіб життя і реалізовує пропаганду більше 20 років, пропонуючи поживні і смачні органічні продукти. Асортимент товарних позицій дуже широкий: олії, рослинні соєві напої, какао, мюслі, фруктові напої, овочі, горіхи, органічні соки, супи швидкого приготування.

Особливістю товарів NaturGreen являється те, що вони дозволені людям з алергією і з проблемами травної системи. Широкий спектр продукції складає безглютеновая продукція.

Усю продукцію бренду NaturGreen отримують без використання хімічних речовин і штучних інгредієнтів. Важливо відмітити і те, що сировина для виробництва вирощується органічними методами. Таким чином усувається ризик для здоров'я, пов'язаний із споживанням хімічних харчових продуктів.

Спосіб застосування :

  • Перед вживанням добре збовтати
  • Може споживатися у будь-який час дня, гарячим або холодним
  • Можна додавати в каву або чай
  • Також може бути використано в рецептах тістечок, млинців, каш, соусів, пудингах та ін.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари