• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 230245

Органічне рослинне молоко Мигдальне з протеїном без цукру 1 л (8428532230245

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Компанія Ecomil була заснована в 1991 році в Іспанії. Передовою ідеєю створення компанії було поліпшення рецепту мигдалевого молока - традиційного напою в Іспанії, який зазвичай готували при нагріванні мигдалевої пасти і води. Місія компанії - сприяти благополуччю планети, пропонуючи споживачам якісну вегетаріанську або веганскую продукцію. З 2014 року Ecomil належить до великої сім'ї брендів Vegan.

Принцип Ecomil - охопити потреби вегетаріанської і веганской їжі, вибираючи для виробництва продукти органічного землеробства, безлактозні і поживні продукти в якості альтернативи коров'ячого молока.

Органічне рослинне молоко Ecomil - прекрасна альтернатива тваринному і соєвому молоку. Ця продукція не містить лактози, глютену, цукру, з низьким вмістом солі. Ці показники гарантуються через систему контролю якості компанії Ecomil. У компанії розробили інноваційний процес сушки, щоб перетворити мигдалеву пасту на порошок, який при розчиненні в гарячій або холодній воді миттєво перетвориться на мигдалеве молоко.

Процес виробництва порошкового мигдалевого молока умовно можна розділить на три етапи: вибір якісного іспанського мигдаля(включаючи сорт Marcona), часткове знежирення горіхів холодним тиском для отримання борошна, отримання порошку в розпорошувальній сушці. Компанія гарантує кращу якість своєї продукції ретельно підбираючи сировину, дотримуючись правил виробництва і управляючи виробничим процесом за допомогою програми управління - HACCP(Hazard Analysis and Critical Control Points).

Контроль якості також гарантується незалежними сертифікатами - IFS(International Food Standard) і BRC(British Retailer Consortium), які є обов'язковою наявністю безпеки харчових процесів. Інгредієнти, які входять до складу продукції, органічні, вирощені в умовах сільського господарства без хімічних добрив, пестицидів і ГМО.

Спосіб вживання : добре збовтати перед вживанням. Може споживатися у будь-який час дня, гарячим або холодним. Можна додавати в каву або чай. Також може бути використано в рецептах тістечок, млинців, каш, соусів, смузи, пудингів та ін.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари