• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 030.0042

Електронний молокоотсос Swing двофазний + Кальма(смарт-соска)(7612367024006)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Для частого і непомітного використання ідеально підходить одинарний молокоотсос Swing. Він працює дуже тихо, поєднує в собі ефективність і зручний дизайн. Особлива легкість складання дозволяє використати електронний молокоотсос навіть зовні удома.
Застосування електронного молокоотсоса потрібне у випадках, коли з певних причин неможливо годування грудьми - труднощі з прикладанням до грудей, інфекції молочних залоз або запалення сосків. Двофазний електронний молокоотсос допомагає обійти ці труднощі, забезпечуючи дитину молоком в цей непростий період і підтримуючи лактацію.
Молокоотсос Swing - це найбільш відповідний електронний молокоотсос для мами, якій необхідно щодня зціджувати молоко, але вона не хоче бути прив'язана до перебування удома. Особливий компактний дизайн і швидкість складання дозволяють не відмовляти собі в задоволенні займатися спортом, пройтися по магазинах, зустрітися з подругами або працювати.
У основу функціонування молокоотсоса Swing покладена технологія двофазного зціджування. Електронний молокоотсос імітує природний ритм смоктання материнських грудей дитиною. Малюк смокче спочатку швидко, але не дуже, чим стимулює прилив молока(фаза стимуляції), а коли молоко починає поступати, він смокче вже не так швидко, але з більшою силою(фаза смоктання). Зціджувати молоко за допомогою електричного молокоотсоса настільки зручно, що вам здається, ніби ви дійсно годуєте грудьми. Прискорене виділення і максимальний потік молока значно скорочують процедуру зціджування. Це дозволяє зцідити більше молока за менший час.
Swing дуже легко мити і чистити. Вироби, які входять в контакт з грудним молоком, не містять Бісфенол А і легко очищаються, незалежно від того, кип'ятите ви їх або дезинфікують.

Переваги одинарного молокоотсоса Swing :

  • Зручність і непомітність застосування
  • Ідеальне рішення для частого зціджування молока
  • Легке регулювання рівня вакууму
  • Простота складання, використання і чищення
  • Безшумність і компактність
  • Можливість вибрати розмір воронки, який підходить саме вам
  • Автоматичне перемикання з фази стимуляції на фазу зціджування
  • Живлення від 4-х лужних батарей AA/Mignon/LR6(не входять в комплект) або від мережі
  • Наявність фіксувальної кліпси і ременя

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари