• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 406

Молокоотсос електричний Individual, 5 в 1(5901435409961 )

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Електричний молокоотсос INDIVIDUAL гарантує високий рівень комфорту і продуктивність. Воронка, виготовлена з м'якого силікону, охоплює усі груди, незалежно від положення годування(сидячи, лежачи, напівлежачи), забезпечуючи мамам комфорт, особливо після кесарева перерізи.

Завдяки 5 режимам роботи і 7 рівням сили зціджування гарантує ефективне зціджування молока. Безшумна робота дає можливість зціджування молока у будь-якому місці і у будь-який час. Молокоотсос простий в обслуговуванні, легко збирається і розбирається, тихо працює, зручний в поїздках. Безпосередньо після зціджування дитини можна годувати з пляшки Natural Nursing.

Молокоотсос INDIVIDUAL дає ще більше можливостей - в комплекті поставляється місткість для молока, яка може використовуватися як ручного молокоотсоса. Усі елементи комплекту складені у витончену косметичку, забезпечуючи комфортне користування незалежно від ситуації.

Молокоотсос оснащений акумуляторною батареєю. Для зарядки підключите до насоса молокоотсоса зарядний пристрій, а потім включите його в розетку. Повна зарядка триває близько 5 ч; після повної зарядки молокоотсос працюватиме близько 2,5 ч.

Все молокоотсоса виготовлені з призначеної для контакту з їжею спеціальної пластмаси, що не містить бісфенолу А.

Властивості:

Молокоотсос Babyono INDIVIDUAL оснащений декількома режимами роботи, які можуть використовуватися залежно від індивідуальних потреб :

Стимулюючий масаж.
Рекомендується включити стимулюючий масаж за 2-5 хвилин до зціджування молока.

Режим 2 в 1.
Цикл, що складається з 5 масажуючих рухів, після яких відбувається 1 відсисаючий рух.

Цей режим рекомендується для зниження болю в переповнених грудях і її стимулювання для зціджування великої кількості молока за короткий час.

Режим зціджування.
Силу зціджування можна встановити в діапазоні від L1 до L7. Окремі рівні відрізняються різною силою, від низької до високої.

Режим подвійної частоти
Режим, що має достоїнства поперемінного сильного і слабкого відсмоктування. Цикл зціджування змінної сили(слабо - перерва - сильно) ефективно допомагає в стимулюванні втягнутих сосків.

Режим високої частоти
Приємне зціджування молока з одночасним стимулюванням грудей для виклику окситоцинового рефлексу, що підвищує швидкість зціджування молока.

У КОМПЛЕКТІ:
молокоотсос
силіконова воронка
пляшка для годування Babyono Natural Nursing - 180 мл
силіконова анатомічна соска 0м+
зарядний пристрій
косметичка
2 в 1 ємність для молока і ручний молокоотсос

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари