• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 301506

Біла овечка. Господарське рідке мило для дитячих речей 0+, 4 л. (301506)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Біле господарське рідке мило "Біла овечка" на коренях мильного горіха з ензимами призначене для прання дитячих речей і білизни з народження дитини.
Рідкий миючий засіб універсального призначення, адже мило "Біла овечка" підходить для прибирання підлоги у будинку, для виведення плям з одягу, для прання в пральній машині і вручну, а також його можна використати для замочування і миття дитячих іграшок і посуду. Засіб не містить у складі фосфатів, цеолитов або хлору і є екологічним, безпечним засобом для прання.
Спосіб застосування :
1) для миття дитячих іграшок і посуду нанесіть декілька крапель рідкого мила "Біла овечка" на губку, вспеньте і мийте як завжди. Після чого - сполосніть проточною водою.
2) для прибирання у будинку розчините 25 мл рідкого миючого засобу "Біла овечка" в 5 літрах теплої води, після чого готовий розчин можна використати для миття усіх поверхонь. Засіб не вимагає змивання! Вікна і дзеркала слід протерти ганчіркою досуха.
3) для ручного прання розчините 50 мл рідкого господарського мила "Біла овечка"(1 мірний ковпачок) в 5-6 літрах теплої води, після чого одяг можна стирати вручну. Для складних плям нанесіть засіб безпосередньо на брудне місце, потріть і залиште на 10-15 хвилин часу подіяти. Після цього поперіть.
4) для машинного прання використайте 50 мл засобу.
Склад ≺5% мило, ≺аніонні ПАРА, парфюмерна композиція, бензизотиазолинон, метилізотіазолінон, ензими, екстракт кореня мильного горіха.
Засіб має рідку консистенцію білого кольору з ніжним кремово-мильним ароматом.
Зроблено в Україні.

Характеристики
Вік: з народження

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари