• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 1114100458

Тремтяча подвеска-прорезыватель "Ведмежа Ісаак", 0мес(7290108861143)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Подвеска-прорезыватель "Ведмежа Ісаак" - дуже красива іграшка-підвіска з серії "весела полянка". Малюкам подобаються лісові зверята, тому ця іграшка точно стане однією з найулюбленіших. Підходить для малюків з народження і діток старше.
У ведмедика більше, добрі очі, мила посмішка і яскравий блакитний комбінезон. Вушка з різними малюнками, розглядаючи які, з'являється цікавий візуальних ефект.
А ще вони хрускотять, тому малюк часто м'ятиме їх пальчиками.
У лапках у ведмедика є рибка-гризун. З його допомогу можна почухати ясна і зробити масаж пальчикам. На рибці маленькі опуклі точки, чіпаючи які, дитина розслаблятиме ручки і подушечок пальців.
Величезне задоволення малюки отримують, коли підвіска опускається і сама піднімається вгору, при цьому видаючи легку вібрацію і тремтіння.
Іграшка підвішується на будь-які дитячі аксесуари за допомогою зручної клипсы-крабика: на розвиваючий килимок з дугами, на борти ліжечка або манежу, на коляску і автокрісло.
Дитина розглядає іграшку, що висить над ним, чіпає її, тягне - і отримує перше уявлення про колір, форму, матеріал. Розвиваються тактильні відчуття, завдяки різноманітності структури тканин. Брязкальце спеціально розроблене, щоб стимулювати почуття і розвивати моторні навички навіть найменших дітей.

Рекомендації:

  • 0 - 4 місяці

Повісьте іграшку на розвиваючий килимок або на коляску так, щоб дитина його бачила і могла легко дотягнутися.

  • 4 - 10 місяців

Дайте дитині потримати іграшку, щоб він міг досліджувати її ручками і ротом. Покажіть малюкові, як потягнути і потрясти ведмежа, щоб той вібрував.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари