• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 25229

Playgro. Іграшка-підвіска "Жираф Джери"(25229)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

У самі ранні місяці свого життя малюк випробовує максимальний інтерес до всього. Саме у цей період формуються основні навички і відбувається ранній розвиток. Основне завдання батьків - зробити ці процеси більше захоплюючими, яскравими і веселими. Саме тому з перших днів ми намагаємося оточити дитину найцікавішими іграшками. Однією з найцікавіших є дитяча іграшка на коляску.

Особливості іграшки :

  • Підвіска жираф Джері - це м'який, приємний на дотик жираф, прикрашений самими ярками кольорами.
  • Ця іграшка може кріпиться на дитячому візку, на колисці або на автокріслі, завдяки зручному гачку. Веселий жираф стане кращим другом малюка і його вірним супутником.
  • Найяскравіші кольори і різноманітність малюнків, якими пістрявить увесь жираф, допоможуть вашому крихітці вивчати і розрізняти кольори, розвивати і удосконалювати зорові навички. І робити він це зможе і засинаючи в ліжечку, і під час поїздки в колясці або в машині.
  • Іграшка жираф володіє декількома кольцами-прорезывателями, які розміщені на ногах тварини. В період прорезывания перших молочних зубків, ці кільця допоможуть вашому малюкові полегшити біль.
  • Підвіска жираф Джері поєднує в собі декілька видів тканин, які відрізняються один від одного по фактурі. Це посприяє поліпшенню тактильних навичок і дрібної моторики вашої дитини.
  • Ще дитяча іграшка на коляску особлива наявністю безлічі елементів, що шарудять, які видають самі різні звуки, тим самим допомагаючи малюкові розвивати слухові навички.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари