• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 74082

Babybjorn. Дитячий набір: 2 тарілки + прилади(бірюзовий/помаранчевий), 4мес(74082)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Форма тарілки у вигляді трилисника дозволяє малюкові зручніше брати з неї їжу столовими приладами, не переміщаючи їжу по тарілці або вивалюючи її на стіл. Дизайн ложки і вилки враховує форму тарілки, ними зручно користуватися як правою, так і лівою рукою. Що примикає до ручки частини ложки і вилки трохи підведені, так що малюкові зручніше донести їжу до рота.
У ложки і у вилки короткі ручки, тому малюкові зручно самостійне. Кільце в нижній частині ручки не дає дитячій руці зісковзувати вниз в їжу. Завдяки поглибленню на нижній стороні ложка і вилка спираються на край тарілки в паузах під час їжі, і не зісковзують в тарілку.
Завдяки скошеному назовні краю тарілка не перекинеться, навіть якщо дитина ударить по її обідку або штовхне її. Форма обідка тарілки не дозволяє дитині схопити її, і малюкові важче перевернути тарілку або скинути її на підлогу. Гумова окантовка знизу тарілки не дає їй ковзати по столу.
Матеріал, з якого вони виготовлені, постійно ретельно перевіряється на зміст бісфенолу A і інших небезпечних речовин. Матеріали проходять сертифікацію на нешкідливість для харчових продуктів.
Ложка, вилка і кромка тарілки виготовлені з поліпропілену. Гумова окантовка на дні тарілки виготовлена з термопластичного еластомера(TPE). Внутрішня частина тарілки виконана з акрилонитрил-бутадиен-стирола(ABS).
Підходить для використання в мікрохвильовій печі при макс температурі 90 градусів.
Тарілку і дитячі столові прилади легко очищати і можна мити в посудомийній машині. Проте не слід ставити їх біля нагрівального елементу посудомийної машини. Дитяча тарілка складається з двох частин, внутрішня її частина виймається.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари