• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 0205

АЧ ПУПС. Наматрацник-пелюшка 2в1 Classic розмір 60х80 див.(Зелений) Арт. КНАМ6080з(990205)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Вологонепроникна пелюшка-наматрацник "2в1" Ач Пупс Classic 60х80
Поява малюка - це велика радість для сім'ї, і в той же час - новий клопіт. Батькам належить заготовити посаг, серед якого важливу роль грають пелюшки. Вони служать підкладкою для пеленального столика, тканиною для обтирання малюка при відрижці, а також накидкою, в яку можна укутати дитину після гігієнічних процедур.
Додатковий захист Ач Пупс
Перевага непромокальної пелюшки-наматрацника Ач Пупс полягає в тому, що її можна використати для захисту дитячого матраца. Пелюшка зшита з тканини, верхня частина якої виготовлена з бавовни, а нижня - з непромокальної мембрани. Тому вона прекрасно вбирає вологу і утримує її усередині, залишаючи ортопедичний матрац сухим і чистим. За допомогою двох еластичних гумок, розташованих по краях, виріб надійно закріплюється у будь-якій частині матраца, не мнучись і не з'їжджаючи. Підходить для трьох розмірів: 60х120 см, 65х125 см і 70х140 см, що дозволяє продовжувати використати пелюшку-наматрацник навіть тоді, коли малюк підростає.
Здоров'я малюка
Дуже важливо вибирати пелюшки з натуральних матеріалів, застережливих роздратування дитячої шкіри і дозволяючих їй дихати. Тому пелюшка-наматрацник пошита з 100% бавовняної тканини, виготовленої в Іспанії по нових технологіях. Махрові волокна обволікають теплим затишком, роблять матеріал особливо ніжним, і зберігають повітряний прошарок, якого так потребує дитяча шкіра. А захисний PU шар створює надійний бар'єр від бактерій, пилових кліщів і грибка. Де б не довелося переодягати дитину: на вулиці або в поліклініці, постеливши пелюшку, ви убережете його від можливого зараження.
Відхід за виробом
Завдяки особливому плетінню, іспанський матеріал пелюшки має високу зносостійкість. Тому виріб не вицвітає, не скачується і легко витримує багатократні прання. Ось тільки щоб воно надовго зберігало свої захисні властивості, необхідно берегти поліуретановий шар, уникаючи прасування, кип'ячення, використання агресивних миючих засобів. Та і в таких заходах немає нужди, оскільки виріб добре відпирається при невисокій температурі - до 60° C і не мнеться.
Якість пелюшки-наматрацника Ач Пупс підтверджено міжнародним сертифікатом Oeko - Tex® Standard 100 class 1, що означає, що виріб можна використати для дітей до двох років.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь