• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 0144

АЧ ПУПС. Наматрацник-пелюшка 2в1 Premium розмір 60х80 див.(Білий) арт. ПНАМ6080б(990144)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Вологонепроникна пелюшка-наматрацник "2в1" Ач Пупс Premium 60х80
Дбайливі батьки завжди намагаються забезпечити своєму малюкові найкращий відхід, щоб він ріс міцним і здоровим. Тому на першому плані стоять гігієна, чистота ліжка, захист шкіри дитини від будь-яких видів роздратувань. Універсальним засобом, що допомагає в цьому питанні, є пелюшки. І серед різноманітного вибору компанія Ач Пупс пропонує один з кращих варіантів - пелюшку-наматрацник "2в1" Premium 60?80.
Згодяться на усі випадки
Відмітною якістю виробу є універсальність:
- Його можна використати будинки: в якості підстилки, наматрацника, рушника, тканини для обтирання особи, якщо дитина відригне.
- Воно згодиться при поході в поліклініку: щоб роздягнути малюка для огляду або переодягнути у разі потреби.
- Без нього не обійтися при поїздках в автомобілі або поході у гості, адже пелюшка займає зовсім мало місця в кишеньці коляски або дамської сумочки.
Властивості виробу
Пелюшка-наматрацник Premium пошита їх сучасного іспанського матеріалу Tencel®. Основою, з якою стикається шкіра малюка, служить ніжна тканина з волокнами евкаліпта. Вона забезпечує антибактеріальний, антигрибковий ефект і благотворно впливають на шкіру немовляти. Нижній шар пелюшки виготовлений з водонепроникної мембрани, що перешкоджає протіканню дитячих випорожнювань на ліжко, коляску або сидіння автомобіля.
Матеріал захищає шкіру малюка від грибків, бактерій і пилових кліщів. Тому ви можете спокійно переодягати свою дитину у будь-яких умовах, не турбуючись про його здоров'я.
Пелюшка-наматрацник підходить для матраців, розрахованих як для грудних дітей, так і хлопців дошкільного віку. Щоб вона добре трималася, по краях ушиті дві еластичні гумки.
Якість пелюшки-наматрацника Ач Пупс
Високоякісна тканина, виготовлена по нових технологіях, витримує більше 200 прань, не мнеться, не деформується, не вигорає. Безпека використання виробу для малюків підтверджена міжнародним сертифікатом Oeko - Tex® Standard 100.
Щоб пелюшка служила довго - доки дитина не виросте, необхідно берегти її від високих температур, дії розчинників і миючих речовин з вмістом хлору.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь