• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 815965

Суха суміш Nestle Алфаре(Alfare), 400 гр. (815965)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Ідеальною їжею для немовляти є молоко матері. Перш ніж прийняти рішення про штучне вигодовування з використанням дитячої суміші, звернетеся за порадою до медичного працівника. Вікові обмеження вказані на упаковці товарів відповідно до законодавства України.
Суміш "Alfare" на основі високогідролізованого білку молочної сироватки створена для спеціальних медичних цілей. Забезпечує дитину легкозасвоюваними поживними речовинами, необхідними для оптимального зростання і розвитку.
Високогідролізований сироватковий білок, багатий α-лактальбумином(80 % олігопептидів / 20 % вільних амінокислот) - сприяє швидкому і ефективному зменшенню имптомов алергії.
Не містить лактозу або сахарозу - полегшує всмоктування суміші пошкодженою слизовою оболонкою.
Протизапальні ліпіди - длинноцепочечные полиненасыщенные незамінні жирні кислоти, зокрема DHA і GLA(докозогексаеновая і гамма ліноленова кислота) - сприяють зниженню активності запалення.
До 40 % жирів у вигляді СЦТ - легкодоступне джерело енергії.
Нуклеотиди - для швидкого відновлення слизової оболонки кишечника, сприяють оптимальному становленню імунної системи, впливають на розвиток травної системи, нервової тканини, зорового аналізатора.
ALFARE є лікувальною сумішшю, яка повинна використовуватися ТІЛЬКИ при призначенні і під спостереженням лікаря!
Склад: мальтодекстрин, ферментативний гідролізований сироватковий білок, среднецепочечные тригліцериди, картопляний крохмаль, олії(пальмовий олеїн, низкоэруковаое рапсове, соняшникове, олія з семен чорної смородини), ефіри гліцерину лимоннной і жирних кислот, кальцію гліцерофосфат, натрію хлорид, калію фосфат, магнію хлорид, риб'ячий жир, кальцію хлорид, вітаміни, холіну битартрат, нуклеотиди, таурин, інозитол, залоза сульфат, цинку сульфат, L- карнитин, калію хлорид, натрію фосфат, міді сульфат, калію йодид, марганцю сульфат, натрію селенат.

Характеристики
Ступені суміші: 0-12 міс.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари