• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 7166

Рагу овочеве із спагетти і сиром моцарела в томатному соусі 190 г, 8 мес(507166)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Овочеве пюре Gerber Рагу овочеве із спагетти і сиром моцарела в томатному соусі - це повноцінний обід, який забезпечує вашого малюка необхідною енергією і формує звичку до правильного харчування з раннього дитинства.

Пюре Рагу овочеве із спагетти і сиром моцарела в томатному соусі призначено для здорових дітей з 8 місяців. Збалансоване блюдо, натхненне італійською кухнею, поєднує в собі пасту, овочі(морква, зелений горошок) і томатний соус з ніжною моцарелою.

Повноцінний обід для вашого малюка.
Щоденне споживання овочів сприяє формуванню звичок правильного харчування. Овочі є обов'язковою складовою збалансованого раціону малюка. З маленькими шматочками спагетти і овочів, які привчають дитину жувати.

Ідеальним живленням для немовляти є молоко матері. ВОOЗ рекомендує виключно грудне вигодовування впродовж перших шести місяців життя і подальше введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Нестле підтримує цю рекомендацію. Проконсультуйтеся з лікарем, коли вводити в раціон Вашого малюка це пюре.

Готове до вживання. Перед вживанням перемішати.

Склад: вода питна, пюре з томатів(30.8%), морква(26%), картопля, зелений горошок, сир моцарела з коров'ячого молока(3.5%), спагетти(борошно пшеничне з твердих сортів, яєчний білок, вода питна), борошно вівсяна цельнозерновая, молоко сухе знежирене, олія рапсова з низьким вмістом ерукової кислоти, крохмаль кукурудзяний, листя петрушки(0.5%), сіль. Містить глютен.

Характеристики
Вид пюре: Овочеве пюре

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари