• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 7444

АЧ ПУПС. Пелюшка двустороняя непромокальна Eco Cotton, р.65х90 див.(Сірий, зірочки) Арт. EPG10N - 6

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Склад двосторонньої пелюшки ТМ Ач Пупс серії Eco Cotton, р. 65х90см.:
1-а сторона - непромокальна і "дихаюча" мембранна тканина у вигляді махрових петель
(100% бавовна / PU);
2-а сторона - Eco Cotton(100% органічна бавовна).
Країна виробництва : Україна, ТМ Ач Пупс

Особливості:

Для виготовлення непромокальних двосторонніх пелюшок ТМ Ач Пупс Eco Cotton використовуються високоякісні європейські матеріали: перша сторона - органічна бавовна із стильними трендовыми принтами, друга сторона - якісна "дихаюча" мембранна тканина у вигляді махрових петель. Непромокальна двостороння пелюшка серії Eco Cotton тонка і легка, має середню гігроскопічність(поглинає і утримує вологу зовні).

ВИСОКА ЯКІСТЬ МАТЕРІАЛІВ. Ніжна шкіра малюка контактує тільки з натуральними матеріалами, тому не викликає роздратування і запалення. Дуже тонка еластична "дихаюча" мембрана не містить поліетилен, тому вона не шарудить і не парить, що робить комфортним сон дитини на двосторонній непромокальній пелюшці ТМ Ач Пупс.

СТИЛЬНА. Одна сторона пелюшки виготовлена з органічної бавовни з трендовыми принтами, друга сторона - у вигляді однотонного махрового полотна. Сучасні принты радуватимуть маму і малюка стильним дизайном.

НЕПРОМОКАЛЬНА. Наявність непромокальної мембрани надійно захищає поверхню під
пелюшкою від протікання вологи і різного роду забруднень.

ДВОСТОРОННЯ. Пелюшку можна використати з двох сторін. Волога швидко поглинається верхнім 100% натуральним шаром і утримується зовні завдяки спеціальному вологонепроникному "дихаючому" поліуретановому(PU) шару, який захищає поверхні від сухих і вологих забруднень. Непромокальна пелюшка ТМ Ач Пупс серії Eco Cotton тонка і легка не займає багато місця. Легко стирається і швидко сохне в розгорнутому виді.

ПРАКТИЧНА. Дитяча непромокальна пелюшка буде незамінною під час денних ігор в манежі або ліжечку під час сну. На пелюшці дитині буде неймовірно м'яке і комфортне під час прийняття повітряних ванн, масажу або переодягання. У колясці під час прогулянки пелюшка захистить поверхню від сухих і вологих забруднень. Під час візитів до лікаря пелюшка захистить дитину від бактерій, які знаходяться на поверхні пеленального столика. У машині під час подорожей пелюшка захистить одяг малюка. Тонка і легка пелюшка не займе багато місця: візьміть її "про всяк випадок з собою", вона поміститься навіть в жіночій сумочці. Можна використати в якості влагопоглощающего рушника: просто оберніть малюка махровою стороною пелюшки після ванни.


Трикотажна гігієна ТМ АЧ ПУПС - це натурально, сучасно і стильно! Створено в Україні.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари