• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 5051

АЧ ПУПС. Пелюшка всмоктуюча і непромокальна Soft Touch Premium, р.50-70 см(Білий) Арт. EPG07W - 50

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Склад двосторонньої всмоктуючої непромокальної пелюшки ТМ Ач Пупс серії Soft Touch Premium :
1-а сторона - Tencel(целюлоза евкаліпта) 90%, Smartcel ™ Sensitive(з оксидом цинку) 10%;
2-а сторона - Jersey(трикотаж) 100% бавовна.
Країна виробництва : Україна, ТМ Ач Пупс

Особливості:
Двостороння всмоктуюча непромокальна пелюшка ТМ АЧ ПУПС серії Soft Touch Premium виконана, з одного боку, з розкішного стьобаного однотонного полотна, на основі евкаліптових волокон Tencel® і Smartcel ™ Sensitive. Поверхня пелюшки має благотворну косметичну дію на шкіру і сприяє її регенерації завдяки тому, що входить до складу Smartcel ™ Sensitive оксиду цинку. Іони цинку з технологією Dermofresh® створюють ефект свіжості, перешкоджаючи накопиченню неприємних запахів. Поверхня, що ламінує дуже тонкою непромокальною "дихаючою" мембранною тканиною, захищає поверхні від сухих і вологих забруднень. Друга сторона пелюшки - мега об'ємна і неймовірно м'яка трикотажна тканина з принтом. Пориста трикотажна тканина добре вбирає і утримує вологу, маючи високу міру гігроскопічності.
ВСМОКТУЮЧА І НЕПРОМОКАЛЬНА. Має високу міру гігроскопічності, відмінно вбирає вологу, є абсорбентом. Водонепроникна і повітропроникна мембранна тканина надійно захищає поверхню від різного роду забруднень. Оксид цинку, що входить до складу Smartcel ™ Sensitive, сприятливо впливає на ніжну шкіру малюка, швидко вбирає і віддає вологу(у три рази швидше за бавовну).
КОСМЕТИЧНИЙ ЕФЕКТ. Пелюшка ТМ АЧ ПУПС з трикотажної тканини Smartcel™ Sensitive з оксидом цинку має благотворну косметичну дію на шкіру, сприяє її регенерації. Ніжна шкіра малюка контактує виключно з 100% натуральними матеріалами, не викликає алергічні реакції, роздратування і запалення.
ТЕРМОРЕГУЛЯЦІЯ. Сучасні інноваційні матеріали забезпечують циркуляцію повітря і теплоізоляцію, створюють оптимальне середовище для терморегуляції тіла дитини. Дуже тонка еластична непромокальна "дихаюча" мембрана не містить поліетилен, тому не шарудить і не парить.
АНТИБАКТЕРІАЛЬНА І ГІПОАЛЕРГЕННА. Натуральні волокна целюлози евкаліпта Tencel® створюють природний бар'єр проти розвитку бактерій і грибків на поверхні пелюшки. Комбінація гладкої поверхні волокна і чудового поглинання вологи, створює сприятливі умови для шкіри. Рекомендується дітям і дорослим з чутливою шкірою, схильною до алергічних реакцій. Іони цинку з технологією Dermofresh® створюють ефект свіжості, перешкоджають накопиченню неприємних запахів.
КОМФОРТНЕ ПЕРЕБУВАННЯ. Обидві поверхні двосторонньої всмоктуючої пелюшки ТМ Ач Пупс серії Soft Touch Premium ультра м'які і мега об'ємні, завдяки цій дитині буде неймовірно комфортне і м'яке. Пелюшку рекомендується використати під час сну або пильнування, прийняття повітряних ванн, масажу або переодягання, в ліжечку, колясці, манежі, під час візитів до лікаря, в машині під час подорожей.
ПРОСТОТА ВІДХОДУ. Пелюшки відмінно стираються, швидко сохнуть в розгорнутому виді. М'яке розкішне волокно евкаліпта відрізняється високою зносостійкістю, після багатократних циклів прання зберігає свою губчасту і гнучкість. Рекомендується прання в пральній машині при температурі до 60 °C з м'якими миючими засобами. Не використати расстворители або вибілювачі. Не рекомендується гладити.
Трикотажна гігієна ТМ АЧ ПУПС - це натурально, сучасно і стильно!
Створено в Україні.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари