• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6062

Дитяча пісочниця 23

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Дитяча пісочниця 23

Висота145 см
Ширина145 см
Довга140 см
МатеріалСосна
Гарантія12 місяців
КолірКольоровий
ВиробникSportBaby

Доступна за ціною, яскрава, зручна і практична дитяча пісочниця 23 від компанії "SportBaby" - краще рішення для вашої дачі, заміського будинку або дитячого майданчика.
Ця пісочниця не займає багато місця, має класичну квадратну форму і зручні компактні лавки для сидіння, розташовані в кутах конструкції.
А головною особливістю і гідністю цієї сучасної моделі є похилий дах тенту, який регулюється не лише по висоті, але і по куту нахилу. Це дозволяє забезпечити найкращий захист малюка від сонячних променів і перегрівання під час ігор, а пісок - від забруднень, вітру і вологи.
У дитячій пісочниці 23 ваш малюк із задоволенням проводитиме час за корисним і цікавим зайняттям: будівництвом веж, тунелів і міст, створенням з піску фігур різних форм, малюванням і кресленням.
Усе це зайняття, на думку лікарів і педагогів, позитивно впливає і на здоров'я, і на розвиток дитини, допомагають розкрити його творчий потенціал, привчають до акуратності, дають основи математики і листа, стимулюють моторику рук, забезпечують масаж стоп і гартують його організм.
Відповідність Госту
Дитяча пісочниця 23 розроблена провідними фахівцями "SportBaby" і виконана на власному виробництві компанії відповідно до сучасних європейських стандартів.
Ця модель пройшла перевірку якості і відповідає усім вимогам Госту, а також міжнародній сертифікації ЦЕ і TUV.
Використовувані матеріали
Виріб виготовлений з натуральної сосни, вирощеної в екологічно чистих районах України і ретельно висушеної на сучасному устаткуванні компанії "SportBaby".
Усі дерев'яні деталі дитячої пісочниці 23 відшліфовані до ідеальної гладкості, що забезпечує безпеку дітей під час ігор і створює відмінний вид виробу.
А для захисту від гниття, грибка і негативної дії довкілля конструкція покрита антисептичним лаком і сертифікованою водостійкою фарбою.
Комплектація товару
У комплектацію дитячої пісочниці 23 входять:
основа з вертикальними різноколірними бортами і чотирма невеликими дерев'яними лавками для сидіння, розташованими в кутах конструкції;
дерев'яна стійка з механізмом для регулювання висоти і кута нахилу даху;
двосторонній дах тенту, закріплений на дерев'яних планках.

Відгуки

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Зручна пісочниця, навіс рятує від спеки і від дощу

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари