• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 50106

Капсули натуральні А, З, E + Селен + Цинк і олія Чорного кмину, 60шт(4017645004917)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Показання до застосування: дефіцит вітамінів-антиоксидантів, селену, цинку, при неповноцінному і незбалансованому харчуванні(дієти); при підвищених фізичних і розумових навантаженнях; при роботі в шкідливих виробничих умовах; при проживанні в регіонах з несприятливою екологічною обстановкою, зокрема, у великих містах; при нікотиновій залежності.

Показання до застосування: дефіцит вітамінів-антиоксидантів, селену, цинку, при неповноцінному і незбалансованому харчуванні(дієти); при підвищених фізичних і розумових навантаженнях; при роботі в шкідливих виробничих умовах; при проживанні в регіонах з несприятливою екологічною обстановкою, зокрема, у великих містах; при нікотиновій залежності.

Комбінація вітамінів і мінералів підвищує опірність організму до хвороб, стимулює імунітет, надає життєві сили і енергію для хорошого самопочуття. Благотворно впливає на стан шкірних покривів, нігтів і волосся.

Олія чорного кмину - впливає на вилочковую залозу, регуляція і стимуляція якої зміцнює, відновлює і підвищує імунітет. Тим самим підтвердилося, що чорний кмин є як би "панацеєю від усіх хвороб", оскільки стійкість імунної системи - неодмінна умова позбавлення від будь-якої недуги. Олія чорного кмину - джерело полиненасыщенных жирних кислот(ПНЖК). Застосування ПНЖК сприяє поліпшенню засвоюваності і підвищенню активності інших вітамінів : А, Д, Е, групи В.

Ацерола або вишня барбадосу - найбагатіше джерело вітаміну С у світі. Підвищує розумову діяльність і фізичну працездатність. Рекомендується людям для зміцнення кісток, зубів, a також для зміцнення стінок кровоносних судин. Застосовується при інфекційних і вірусних захворюваннях, при загальній втомі, як тонізуючий, антиоксидантний і поновлюючий засіб.

Селен - мікроелемент довголіття. Посилює імунітет організму(стимулює утворення антитіл, білих кров'яних клітин, клітин-кілерів, макрофагів і інтерферону, бере участь у виробленні еритроцитів), є сильним антиоксидантом(перешкоджає розвитку пухлинних процесів і старінню організму, нейтралізує і виводить сторонні речовини), знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань(запобігає м'язовій дистрофії серця, нейтралізує токсини, стимулює синтез гемоглобіну, бере участь у виробленні еритроцитів і кофермента Q10), стимулюватиме обмінні процеси в організмі, стабілізує роботу нервової системи, нормалізує роботу ендокринної системи, зменшує гостроту запальних процесів.

Цинк входить до складу більш ніж 300 ферментів і гормонів, чим фактично забезпечує проходження основних життєвих процесів в організмі. Потрібний для синтезу інсуліну - гормону підшлункової залози, тому нормалізує обмін речовин і рівень цукру в крові. Цинк регулює функції нервової системи, чинить потужну дію на імунну систему, регулює діяльність статевих залоз, потрібний для нормального зростання, розвитку і статевого дозрівання організму, бере участь в процесах кровотворення.

Вітамін Е - вітамін "молодості і плодючості". Уповільнює процеси старіння в організмі, а також забезпечує нормальну роботу статевої системи. Крім того, вітамін Е потрібний для нормального функціонування імунної системи, покращує живлення клітин, сприятливо впливає на периферичний кровообіг, запобігає утворенню тромбів і зміцнює стінки судин

Вета-каротин - сприяє нормальному обміну речовин, відіграє важливу роль у формуванні кісток і зубів, волосся, а також жирових накопичень; уповільнює процеси старіння в організмі; потрібний для нормальної роботи імунної системи, благотворно впливає на зір.

Спосіб застосування : застосовувати по 1 капсулі 1 раз на день. Дитяча доза расчитывается залежно від рекомендації доктора

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь