• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 50206

Капсули натуральні для суглобів, 60шт(4017645052062)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Показання до застосування: профілактика і лікування захворювань суглобів(ревматоїдні артрити, артроз, остеохондрози, остеопорози, подагра, відкладення солей, радикуліти, забиття, розтягування зв'язок).

Порошок-концентрат зелених мідій допомагає зняти запалення і зберегти синовиальную рідину в суглобах, яка складається з плазми крові і гликозаминогликанов. Подібні до людських, склеропротеины(будівельні речовини для суглобів і хрящів) містяться в зелених мідіях, які вирощуються в Новій Зеландії.

Ацерола або вишня барбадосу - найбагатіше джерело вітаміну С у світі. Основна функція вітаміну С - це синтез колагену. Колаген - головний будівельний матеріал для сполучної тканини, який сприяє відновленню хряща. Відомо, що вітамін С має хороші антиоксидантні властивості. Дослідження показали, що вміст аскорбінової кислоти в крові при ревматоїдному артриті понижений приблизно на 93%! Це говорить про те, що уражені суглоби мають гостру потребу у вітаміні С. Він зміцнює організм в цілому, активізує антитіла, протидіючі бактеріям і вірусам, що викликають патології суглобів. Рекомендується людям для зміцнення кісток, зубів, a також для зміцнення стінок кровоносних судин. Безпосередньо впливаючи на зростання кісткових клітин, вживання ацеролы в помірних дозах знижує ризик виникнення остеопорозу.

Цинк міститься в кристалічній структурі і ферментах кістки. Потрібний для зростання і відновлення тканин, кісток. Лікування цинком запалених, опухлих суглобів може зменшити набряки і біль. Цинк посилює дію вітаміну D і сприяє кращому засвоєнню кальцію, тому його дефіцит призводить до остеопорозу - послаблення кісток і підвищення їх ламкості, особливо у літніх людей.

Селен в поєднання з вітаміном Е перешкоджає розвитку запальних процесів в суглобах і зняттю больових відчуттів. Селен активно бере участь в процесі формування ферментів синовиальной оболонки суглобових хрящів, підвищує імунний захист і сприяє загоєнню пошкоджених поверхонь суглобів. Вітамін Е - покликаний боротися з вільними радикалами, які шкодять клітинам суглобової оболонки.

Капсули FITNE із зеленими мідіями підвищують еластичність сухожиль, зв'язок і суглобів, що особливо важливо при великих фізичних навантаженнях, а також в літньому віці. Капсули для суглобів знімають набряклість м'язів, стимулюють крово- і лімфообіг, сприяють відновленню суглобовою і хрящових тканин.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь