• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 25241

Іграшка для стільчика "Кульки", 6мес(25241)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Усі діти обожнюють іграшки до такої міри, що здатні перетворити будь-який будинок на магазин іграшок. Дуже часто батькам доводитися обшукувати увесь будинок у пошуках тієї самої коханої. Але якщо ви хочете полегшити життя і собі і дитині, то ідеальний варіант - це іграшка на присоску.

Особливості іграшки :

  • Іграшка для стільчика Кульки являє собою довгу паличку, на якій розмістилося багато різноколірних кульок і один прозорий з кульками поменше усередині.
  • Ця іграшка особлива наявністю спеціального присоска, з допомогою який ви можете закріпити іграшку на стільці, столі або будь-якій іншій плоскій поверхні.
  • Абсолютно усі елементи, з яких складається іграшка кульки рухливі, і вивертаються в різні боки. Також кожен з них має свою фактуру. Це особливо важливо, оскільки завдяки саме цій особливості, ваш малюк розвиватиме тактильні навички і дрібну моторику рук.
  • Яскраві кольори, якими прикрашені усі дрібні і великі кульки, викликатимуть особливий інтерес у вашого дитинчати. Також вони допоможуть йому навчитися розрізняти кольори і розвивати зорові навички.
  • Іграшка на присоску також вам згодиться в процесі привчання малюка до крісла для їжі. Багато діток капризують під час їжі, а цікава іграшка, закріплена на столику, притягне увагу крихітки до себе.
  • Усі матеріали і фарби, з яких зроблена іграшка кульки, є екологічно чистими і нездатними викликати алергічні реакції у дітей. Так що, ви з упевненістю можете давати її малюкові.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари