• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 5433

Цифрова відеоняня Philips VIDEO з кольоровим LCD- дисплеєм 2,7"(745433)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Цифрова відеоняня Philips AVENT - надійний і безпечний спосіб спостереження за малюком у будь-який час. Чудова якість звучання забезпечує якісний зв'язок, а чітке зображення на ЖК-дисплеї 2.7 дозволяє встановлювати з'єднання навіть вночі.

Надійне конфіденційне з'єднання завдяки технології FHSS
Унікальна система сполучення гарнітури для надійного, конфіденційного зв'язку з дитиною. Нова адаптивна технологія FHSS(розширення спектру із стрибкоподібною перебудовою частоти) дозволяє мінімізувати перешкоди.

Екран 2.7 з високим розділенням - чітке зображення завдяки системі нічного бачення
Залишайтеся на зв'язку з малюком і днем, і вночі: система інфрачервоного нічного бачення автоматично включається з настанням темряви і забезпечує неперевершену чіткість. Ви можете спостерігати за сплячою дитиною завдяки широкому кольоровому екрану 2.7 з високим розділенням.

Енергозбережний режим ECO з індикацією з'єднання
Робочий діапазон в приміщенні - до 50 метрів*, поза приміщенням - до 300 метров*.

Тривалий час роботи для безперервного нічного спостереження
Зручний батьківський блок з безпровідним зв'язком, що не вимагає заряджання впродовж 10 годин, забезпечує свободу переміщень.

Залишайтеся на зв'язку з дитиною за допомогою можливості передачі голосу
Іноді все, що треба малюкові, - це заспокійливий звук вашого голосу. За допомогою цієї важливої функції ви зможете зв'язатися з малюком з будь-якої частини будинку, просто натиснувши кнопку.

Приємні колискові заспокоять вашого малюка
Немає нічого кращого за тиху колискову пісню, щоб заспокоїти невгомонного малюка. Знаходячись у будь-якій кімнаті будинку, виберіть одну з п'яти мелодій, під яку ваш малюк швидко засне.

Завдяки високій якості звуку ви завжди чутимете малюка
Завдяки високій якості звуку ви завжди чутимете малюка ви почуєте навіть тихий сміх, щонайменший шерех і звук гикавки з ідеальною чіткістю. Кристально чисте звучання дозволяє не лише спостерігати за малюком, але і чути його у будь-який час.

Світлодіодні індикатори показують, що пристрій підключений і знаходиться в робочому діапазоні
Ви завжди знатимете про стан підключення і робочий діапазон радіоняні. Якщо прилад знаходиться за межами робочого діапазону або розряджений, батьківський блок оповістить вас про це, щоб ви завжди були на зв'язку з малюком.

Виберіть оптимальний рівень звуку, що відповідає вашому оточенню
Ця функція дозволяє настроїти чутливість мікрофону на дитячому блоці. Рівень чутливості мікрофону визначає звуки, на які реагуватиме дитячий блок : наприклад, ви зможете почути плач дитини, але не лепет.

Ключові особливості:
Максимальна відстань 300 м
Стандарт 2.4 ГГц
Колискові 5
Надійне конфіденційне з'єднання завдяки технології FHSS
Екран 2.7 з високим розділенням - чітке зображення завдяки системі нічного бачення

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари