• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 1658.07.78

Шнур PE EGI ULT HS8 180m №0.6/0.128mm 4.5kg(1658.07.78)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Sunline PE EGI ULT HS8 - новий плетений шнур 2017 року. Фахівці компанії Sunline робили упор на те, що завдяки новітнім розробкам їм вдалося перевершити конкурентів в цьому ціновому діапазоні за усіма показниками, включаючи сенсорику і дальність занедбаності. І слід визнати, що так воно і є.

Головна відмінність - в принципово новій марці високомодульного поліетилену. Ще гладший і міцніший, матеріал ULT дозволяє плести набагато щільніші восьмижильні шнури, що сприятливо позначається на абразивоустойчивости і дальності занедбаності. При цьому шнур вийшов дуже слизький і, практично, не розтяжний.

Як випливає з назви - спочатку нитка створювалася для лову головоногих молюсків, каракатиць і восьминогів. Такий лов, особливо на далеких і наддалеких дистанціях пред'являє особливі вимоги до підвищеної тактильної чутливості, адже найчастіше доводиться ловити в складних погодних умовах, і покладатися можна тільки на четверте почуття, оскільки про візуальний контроль у такому разі не йдеться.

Так само слід зазначити забарвлення шнура PE EGI ULT. Це "мультиколор", послідовна зміна кольорів. Основних кольорів - чотири, які змінюються через кожні 15 метрів, але крім того є ще різноманітні мітки, виконані чорною фарбою, які, при необхідності, дозволять визначити дальність вашої занедбаності з точністю до 2,5 метрів.

У наших умовах він чудово підходить під береговий джиг, де потрібно наддалеку занедбаність і високу чутливість, так і під лов на воблера, пилкеры, кастмастера.

За рахунок своєї гладкості і божевільної дальності занедбаності шнур чудово підходить для лову акуратного жереха на далеких дистанціях.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Китай

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь