• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 00004754

Дитячий спортивний куточок "Teenager Sport 2-220" (00004754)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Дитячий спортивний куточок "Teenager Sport 2-220" - витончена і витончена модифікація класичної шведської стінки, яка прекрасно впишеться в дизайн будь-який, навіть малогабаритної квартири.
Легкий і компактний "Teenager Sport 2-220" легко розбирається на дві частини, що робить його особливо зручним для перевезення. Його турнік оснащений додатковим упором, так що незважаючи на невеликі розміри і витончені форми, цей спортивний куточок стане прекрасним тренажером як для рухливих дітей, так і для їх спортивних батьків!
Дитячий спортивний куточок "Teenager Sport 2-220" призначений для підлітків, проте тренуватися на нім можуть і дорослі, і малюки віком від 2 років. Дітям особливо комфортно займатиметься на цьому тренажері завдяки його тонким, зручним для дитячої руки перекладинам.
"Teenager Sport 2-220" розроблений і виконаний фахівцями компанії "SportBaby" відповідно до сучасних європейських стандартів і існуючими вимогам Госту. Виріб пройшов необхідні перевірки якості і відповідає усім високим вимогам міжнародної сертифікації ЦЕ і TUV.
Дитячий спортивний куточок "Teenager Sport 2-220" розрахований на навантаження до 80 кілограм.
Цей спортивний тренажер виготовлений з натурального дерева твердих порід - буку і сосни, вирощених в екологічно чистих областях України.
Уся використовувана деревина ретельно висушується і обробляється на сучасному устаткуванні компанії "SportBaby", що гарантує її високу якість.
Готові деталі спортивного куточка шліфуються до абсолютної гладкості і покриваються сертифікованим лаком, який не має запаху і відмінно захищає деревину від вологи і руйнування, допомагаючи надовго зберегти зовнішній вигляд виробу.

Висота220 см
Ширина55 см
МатеріалСосна
ПерекладиниБук
Виступ турніка вперед70 см
Допустимі навантаження на спортуголок80 кг
Гімнастичні кільцяПластик
Вид кріпленнядо стіни
Вес товару20 кг
Гарантія12 місяців
КолірНатуральне дерево

Відгуки

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Просто супер. Дитина в захваті. Займає мало місця і легко збирати.

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари