• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6039

Спортивний куточок "Карусель 3-240"

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Спортивний куточок "Карусель 3-240"

Висота240 см
Ширина80 см
МатеріалСосна
ПерекладиниБук
Гімнастичні кільцяПластик
Вид кріпленнядо стіни
Вес товару30 кг
Гарантія12 місяців
КолірФіолетовий
ВиробникSportBaby

Спортивний куточок "Карусель 3-240" - це яскравий різноколірний багатофункціональний тренажер, виконаний на основі класичної шведської стінки заввишки 240 см
Завдяки універсальному навісному устаткуванню, "Карусель 3-240" є повноцінним спортивним комплексом. А наявність дитячого знімного турніка і додаткового упору на основному турніку дозволяє тренуватися на нім усім членам сім'ї - від малого до старого.
Ви зможете виконувати на нім вправи для зміцнення м'язів пресу і спини, рук і ніг, придбаєте хорошу осанку і відмінний настрій.
Компактний і зручний, цей спортивний куточок впишеться в дизайн будь-якої квартири, а завдяки яскравому модному забарвленню стане прикрасою інтер'єру.
Вікова категорія
Спортивний куточок "Карусель 3-240" не має вікових обмежень і підходить для тренувань і спортивного зайняття дітям від двох років і дорослим.
Відповідність Госту
Цей виріб розроблений і виконаний відповідно до високих європейських стандартів і вимогам Госту провідними фахівцями "SportBaby" на власному виробництві компанії.
Спортивний куточок "Карусель 3-240" успішно пройшов усі необхідні випробування і відповідає вимогам міжнародної сертифікації ЦЕ і TUV.
Допустимі навантаження
Допустимі максимальні навантаження на спортивний куточок "Карусель 3-240" - 120 кілограм, а на його навісне устаткування - 80 кілограм.
Використовувані матеріали
Спортивний куточок "Карусель 3-240" виготовлений з натурального дерева твердих порід, вирощеного в екологічно чистих областях України. Так, його бічні стійки виконані з масиву сосни, а перекладини з буку.
Висока якість і надійність виробу гарантує ретельний контроль на усіх етапах виробництва, що включають сушку, обробку і шліфовку дерева.
А додатковий захист і довговічність виробу забезпечує покриття високоякісною сертифікованою фарбою, яка також надає йому барвистому привабливому вигляду.
Комплектація спортивного куточка
У комплектацію спортивного куточка "Карусель 3-240" входять:
шведська стінка;
турнік з додатковим упором;
дитячий знімний турнік;
дошка для пресу;
мотузяні сходи;
канат;
кільця;
трапеція;
кріпильні елементи.
Модель кріпиться безпосередньо до стіни.
Для безпеки дітей під час зайняття і спортивних ігор рекомендуємо використати гімнастичний мат.
Транспортування
При самовивезенні спортивного куточка "Карусель 3-240" радимо врахувати його довжину(240 см) і передбачити замовлення відповідного транспорту.
Для захисту виробу від ушкоджень під час транспортування, усі його деталі заздалегідь упаковуються в гофрокартон.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари