• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6044

Спортивний куточок Teenager - 2-220(blue)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Спортивний куточок Teenager - 2-220(blue)

Висота220 см
Ширина55 см
МатеріалСосна
ПерекладиниБук
Виступ турніка вперед75 см
Допустимі навантаження на спортуголок80 кг
Гімнастичні кільцяПластик
Вид кріпленнядо стіни
Вес товару20 кг
Гарантія12 місяців
КолірСиній
ВиробникSportBaby

Спортивний куточок Teenager - 2-220(blue) - яскравий сучасний багатофункціональний тренажер, розроблений провідними фахівцями компанії "SportBaby".
Teenager - 2-220(blue) створений на основі розбірної модифікації шведської стінки і складається з двох частин, що значно полегшує його установку і транспортування.
Цей спортивний куточок відрізняється від подібних моделей наявністю додаткового упору у турніка, що дозволяє займатися на нім і дітям, і дорослим.
Вашій підростаючій дитині сподобається цей барвистий стильний атрибут в його кімнаті, а ви будете задоволені тим, наскільки фізично міцним і здоровим він буде, адже такий тренажер зміцнює усі групи м'язів і допомагає з дитинства виробити правильну осанку.
Вікова категорія
Спортивний куточок Teenager - 2-220(blue) призначений для спортивного зайняття і тренувань підлітків, проте тренуватися на нім можуть і дорослі, і малюки віком від 2-х років, для яких діаметр перекладин буде особливо зручним.
Відповідність Госту
Виріб розроблений і виконаний на власному виробництві компанії "SportBaby" відповідно до високих європейських стандартів і вимогам Госту.
Teenager - 2-220(blue) успішно пройшов усі необхідні перевірки якості і відповідає високим вимогам міжнародної сертифікації ЦЕ і TUV.
Допустимі навантаження
Спортивний куточок Teenager - 2-220(blue) розрахований на навантаження до 80 кілограм.
Використовувані матеріали
Цей спортивний тренажер виготовлений виключно з натуральних матеріалів - буку і сосни, вирощених в екологічно чистих областях України.
Масив дерева твердих порід ретельно висушений і оброблений на сучасному устаткуванні компанії "SportBaby", що гарантує високу якість виробу.
Готові дерев'яні деталі Teenager - 2-220(blue) відшліфовані до ідеальної гладкості і покриті яскравою сертифікованою фарбою без запаху, яка відмінно захищає дерево від вологи і руйнувань і надає виробу особливо барвистому і нарядному вигляду.
Кріплення
Цей спортивний тренажер кріпиться безпосередньо до стіни і фіксується в трьох місцях.
Завдяки своїй універсальній комплектації, Teenager - 2-220(blue) допоможе розвинути спритність, силу і гнучкість, і подарує безліч ідей для тренувань і спортивних ігор. Для безпеки дітей під час зайняття рекомендуємо придбати гімнастичний мат. Транспортування
Цей спортивний куточок складається з двох частин, кожна завдовжки 110 см Загальна вага товару - 20 кг Це дозволяє легко транспортувати виріб самостійний.
Для захисту від ушкоджень під час перевезення, усі деталі Teenager - 2-220(blue) упаковані в гофрокартон.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари